Μυστικός γάμος για Ελληνίδα παρουσιάστρια-Το μήνυμα και οι φωτογραφίες

Το ανακοίνωσε στο Instagram

Γάμος για τη Σοφία Τσίπα

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Σοφία Τσιπά, πριν από λίγα 24ωρα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της.

Όλα αυτά τα χρόνια η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αποφεύγει να μιλά για την προσωπική της ζωή και αποφάσισε να παντρευτεί κρυφά.

Η όμορφη Σοφία ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας μάλιστα τους λόγους που όλα έγιναν χωρίς να μάθει κανένας τίποτα.


Η ίδια φόρεσε το νυφικό της και τα αθλητικά της παπούτσια και χωρίς να δείξει το πρόσωπο του αγαπημένου της, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία έγραψε: «Σε αυτό το σημείο της ιστορίας το αγόρι κλέβει το κορίτσι και παντρεύονται οι δυο τους σε ένα ξωκλήσι... (δίχως φίλους, δίχως γονείς και λοιπούς συγγενείς γι' αυτό άλλωστε κανένας από εσάς δεν έλαβε πρόσκληση...) Από εδώ και πέρα ευχόμαστε να ζήσουμε εσείς καλά και εμείς καλύτερα! Μια μεγάλη αγκαλιά προκαταβολική στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά για τις ευχές σας! Δική μας ευχή να κάνετε τις τρέλες σας πράξη όπως εμείς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top