Πέθανε η Aretha Franklin

Έσβησε το αστέρι της «Βασίλισσας της Soul»

Πρώτη δημοσίευση: 2018-08-16 17:05

 

Περιτριγυρισμένη από τους δικούς της ανθρώπους καθώς και τους πιστούς της θαυμαστές βρισκόταν για μέρες η Aretha Franklin, η οποία έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η «Βασίλισσας της Soul», όμως, έσβησε την Πέμπτη σε ηλικία 76 ετών στο Ντιτρόιτ, μετά από περιπέτειες χρόνων με την υγεία της.

Ο εκπρόσωπός της Gwendolyn Quinn σε ανακοίνωσή του έκανε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή από καρκίνο στο πάγκρεας. 

ΕΣΒΗΣΕ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΣΟΟΥΛ 

Το περιοδικό Rolling Stone της χάρισε τον τίτλο της νούμερο 1 τραγουδίστριας όλων των εποχών. Η βασίλισσα της σόουλ. Η ανυπέρβλητη Αρίθα Φράνκλιν με το Respect έγινε διάσημη.

Πριν από 3 μέρες, μεταφέρθηκε από τους δικούς της ανθρώπους σε νοσοκομείο του Ντητρόιτ. Είχε παλαίψει με την επάρατο νόσο για οκτώ χρόνια.

Από το 2010 διαγνώσθηκε με καρκίνο. Αλλά το 2014 έκανε μία μεγάλη εμφάνιση στον Λευκό Οίκο μπροστά στον συγκινημένο πρόεδρο Ομπάμα και την Μισέλ τραγουδώντας τη μεγάλη της επιτυχία I never loved a man.

Είχε 17 επιτυχίες της στο top 10  της Αμερικής, κέρδισε 18 βραβεία Grammy, ενώ πούλησε περισσότερα από 75 εκατομμύρια άλμπουμς παγκοσμίως. Ιστορική θα παραμείνει και η συμμετοχή της στην ταινία Blues Brothers με τον Τζον Μπελούσι και τον Νταν Ακρόιντ.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top