Θύμα ληστείας ο Σταμάτης Σπανουδάκης

Θρασύτατοι κακοποιοί εισέβαλαν νύχτα στη βίλα του στο Κορωπί

Ήταν πια ξημερώματα όταν ο  διάσημος συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, βγήκε κουρασμένος από το στούντιο όπου εργαζόταν όλο το βράδυ και κατευθύνθηκε στην κρεβατοκάμαρα της βίλας του στο Κορωπί. 

Όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς δεν αντιλήφθηκε κάτι περίεργο που θα μπορούσε να του τραβήξει την προσοχή. Εκείνη την ώρα ωστόσο ήταν που οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να τρυπώσουν αθόρυβα στην απομονωμένη βίλα.     

Η βίλα βρίσκεται… και είναι σα φρούριο με μάντρα 3 μέτρων και κάμερα. Η αχίλλειος πτέρνα το πίσω μέρος από όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί μπήκαν οι δράστες…

Οι κακοποιοί έβαλαν μια σκάλα που βρήκαν μέσα στο κτήμα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Παραβίασαν ένα παράθυρο και άρχισαν να ψάχνουν τη βίλα για χρήματα και χρυσαφικά. Ήταν τέτοιο το θράσος τους που μπήκαν ακόμη και στην κρεβατοκάμαρα όπου εκείνη την ώρα κοιμόταν ο συνθέτης με τη σύζυγό του. 

ΣΤ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ: ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΩ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει το θεό γιατί αυτός και η σύζυγός του βγήκαν αλώβητοι από τη νυχτερινή ληστρική επιδρομή μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 

«Ναί έγινε ληστεία. Δόξα τώ Θεώ δεν μας αγγίξαν. Πήραν λοιπόν λίγα χρήματα, που είχαμε στο σπίτι και ότι κοσμήματα οικογενειακά και άλλα, είχε η Ντόρη. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό δήλωσα στην αστυνομία. Όλα τα άλλα μυθεύματα», δήλωσε.

Η νυχτερινή εισβολή στο σπίτι του δημοφιλή συνθέτη όπως ήταν επόμενο προκάλεσε αίσθηση στους κατοίκους της περιοχής.

Όπου και να ρωτήσεις στην περιοχή του Κορωπίου θα ακούσεις και από μια ιστορία κλοπής σε σπίτι ή εξοχικό. 

Οι κάτοικοι πλέον έχουν μετατρέψει τα σπίτια τους σε φρούρια με αγκαθωτά συρματοπλέγματα και οι περισσότεροι ζουν συντροφιά με θηριώδη σκυλιά φύλακες. 

 

Δείτε περισσότερα στο ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top