Λιανός για Survivor: "Κλήθηκα να δουλέψω σε περίεργες συνθήκες"

Για την εμπειρία του στο Survivor μίλησε σε συνέντευξη του

Γιώργος Λιανός για Survivor συνέντευξη

Για την εμπειρία του στο Survivor, τόσο ως προς τα όσα έζησε ο ίδιος, αλλά και το πόσο κοντά ήρθε στους παίκτες του reality επιβίωσης, μίλησε στην τελευταία του συνέντυεξη, ο Γιώργος Λιανός.

"Ως παίκτης καταλαβαίνεις ότι αξία έχουν άλλα πράγματα, όχι τα υλικά. Για μένα ήταν ένα μάθημα ως παρουσιαστής, με την έννοια ότι έπρεπε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις ενός προγράμματος το οποίο δεν είχα στο μυαλό μου. Κλήθηκα να παρουσιάσω και να δουλέψω σε περίεργες συνθήκες. Και πέρα από αυτό έπρεπε να καταλάβω την ψυχολογία των παικτών και να μπορώ αντίστοιχα να τους φερθώ. Δεν μπορείς να κάνεις πλακίτσα με κάποιον που μετράει τον κόκκο του ρυζιού. Θα πρέπει να σεβαστείς την προσπάθειά του", είπε αρχικά στο “TV Εθνος” και συνέχισε: "Φυσικά και συμπάθησα κάποιους. Δεν ξεχωρίζω κάποιον πιο πολύ από κάποιον άλλον. Και ούτως ή άλλως ο ρόλος μου θα έπρεπε να είναι ουδέτερος".

Συνολικά, δηλώνει ότι θα ξαναπήγαινε, μιας και "εγώ πέρασα υπέροχα, πέρα από την έλλειψη των παιδιών μου ήταν τρομερή εμπειρία. Θα το ξανάκανα".

Τέλος, απάντησε και στο αν τα παιδιά του τον έβλεπαν στο Survivor. "Όσο προλαβαίνουν, αν και κοιμούνται νωρίς. Τα παιδιά ενθουσιάζονται με την ιδέα του Survivor. Τους έκανα βιντεοκλήσεις για να βλέπουν τα παιχνίδια στον στίβο μάχης και τρελαίνονταν", αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top