Βλαντιμίρ Πούτιν: Το διαζύγιο, η πέτρα του σκανδάλου και τα παιδιά του

Άγνωστες πτυχές της ζωής του Ρώσου προέδρου

Το μυστικό σχέδιο του Βλαντιμίρ Πούτιν για την εισβολή στην Ουκρανία - Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star (24/2)

Όλος ο κόσμος μιλάει τις τελευταίες ημέρες για τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, που αποφάσισε να ταράξει την ειρήνη στην Ευρώπη και να εισβάλει στην Ουκρανία. Ποιος, είναι, όμως, ο Ρώσος τσάρος;

Η αλήθεια είναι ότι κάνει τα πάντα για να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας ιδιωτικές του στιγμές και η προσωπική του ζωή παραμένει θέμα ταμπού για τα ρωσικά μέσα.

Easy rider ο Πούτιν: Έβαλε τα δερμάτινα κι έκανε βόλτα με μοτοσικλέτες

Όμως το διαζύγιο του από την επί τρεις δεκαετίες σύζυγό του και ο φημολογούμενος έρωτας με την κατά πολύ μικρότερή του Αλίνα, απασχόλησε τα διεθνή μέσα.

Η πρώτη του αγάπη

Ο Ρώσος Πρόεδρος παντρεύτηκε το 1983 την Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα. Γνωρίστηκαν την εποχή που ο Πούτιν εντάχθηκε στην KGB.

Η ίδια είχε κάποτε εξομολογηθεί ότι ο ντροπαλός νέος με το φτωχικό ντύσιμο της τράβηξε το ενδιαφέρον, καθώς έβρισκε πάντα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις. 

Η Λουντμίλα Αλεξάντροβνα με τον Πούτιν

Η Λουντμίλα Αλεξάντροβνα με τον Πούτιν

Γρήγορα η γνωριμία εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα και η εντυπωσιακή Λουντμίλα -που τότε εργαζόταν ως αεροσυνδός σε τοπικές πτήσεις- μετακόμισε στο Λένινγκραντ για να ζήσει μαζί του. Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ήρθε στη ζωή η μεγάλη τους κόρη Μαρία. Ακολούθησε η μετακόμιση στη Δρέσδη, όπου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη, Εκατερίνα.

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από 30 χρόνια γάμου και ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Το ζευγάρι, αφού παρακολούθησε παράσταση μπαλέτου στo αμφιθέατρο του Κρεμλίνου, δήλωσε μπροστά στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων ότι ο γάμος τους τελείωσε. H Λουντμίλα είπε ότι ο χωρισμός ήταν «πολιτισμένος» και ότι θα μείνουν «για πάντα κοντά».

«Ήταν μια απόφαση που πήραμε από κοινού, ελάχιστα βλεπόμασταν μεταξύ μας, ο καθένας έχει τη δική του ζωή» δήλωσε ο 61χρονος Πούτιν. Η ιδιωτική ζωή του Πούτιν μπαίνει τώρα στο στόχαστρο αφού κυκλοφορούν φήμες ότι συζεί με την ολυμπιονίκη  Αλίνα Καμπάεβα.

Αλίνα Καμπάγιεβα

Η Αλίνα Καμπάεβα

Για τα μάτια της μόνο

Βέβαια κάποιους μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, υπήρχαν φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, την Αλίνα Καμπάεβα.

Η εφημερίδα που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε.

Ο Πούτιν με την Αλίνα Καμπάγιεβα

Ο Πούτιν με την Αλίνα Καμπάεβα

Το 2019 οργίαζαν οι φήμες ότι ο Πούτιν έγινε ξανά πατέρας και η πανέμορφη Αλίνα γέννησε δίδυμα.

Όμως η σχέση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τη χρυσή Ολυμπιονίκη στην ενόργανη γυμναστική παραμένει μέχρι και σήμερα επτασφράγιστο μυστικό, ενώ άτομο από το στενό περιβάλλον της πρώην αθλήτριας είχε αρνηθεί να σχολιάσει τη γέννα της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top