Η μάνα που έπνιξε τα παιδιά της σε λίμνη για να ζήσει τον έρωτά της

Η δολοφόνος Susan Smith σκότωσε τους δύο γιους της

Έως σήμερα συγκλονίζει η υπόθεση της Susan Smith, της γυναίκας που έπνιξε τα παιδιά της σε μία λίμνη για να μπορέσει να ζήσει τον έρωτά της. Mάλιστα, αυτές τις ημέρες πριν από περίπου 29 χρόνια, ξεκινούσε η δίκη της.

Gianni Versace: Δολοφονήθηκε από έναν ζιγκολό serial killer!

 αυτοκίνητο της Suzan Smith

Τη δεύτερη ημέρα της έρευνας, η αστυνομία υποψιάστηκε ότι η μητέρα γνώριζε που βρίσκονται τα παιδιά της. Οι ερευνητές άρχισαν να ψάχνουν τις κοντινές λίμνες, συμπεριλαμβανομένου του John D. Long Lake, όπου τελικά βρήκαν τα άψυχα κορμιά των αγοριών και το αυτοκίνητο της Suzan Smith.

Ήταν 25 Οκτωβρίου του 1994 όταν η Suzan κατήγγειλε απεγνωσμένη στην αστυνομία ότι ένας μαύρος άνδρας της έκλεψε το αμάξι που είχε μέσα τους δυο γιους της (14 μηνών και 3 ετών)!

Για 9 ολόκληρες ημέρες εμφανιζόταν στην τηλεόραση κλαίγοντας και ζητώντας να βρεθούν τα παιδιά της…

suzan smith

H Suzan Smith

Σκότωσε τους γιους της για να ζήσει τον έρωτά της

Σε συνέντευξη τύπου είχε σημειώσει: «Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω το πώς αισθάνομαι. Εννοώ ότι η καρδιά πονάει τόσο πολύ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, να φάω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα, αλλά τους σκέφτομαι».

Ωστόσο, στις 3 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ομολόγησε πως εκείνη τα σκότωσε! Τα έβαλε μέσα στο αμάξι της και το άφησε να κυλήσει στην λίμνη John D. Long. Τα παιδιά βρήκαν τραγικό θάνατο, καθώς πνίγηκαν.

Λέγεται πως το έκανε για να μπορέσει να ζήσει ανέμελη τον παράνομο έρωτά της με έναν πλούσιο άντρα. Η ίδια υποστήριξε πως δεν είχε τίποτα προσχεδιασμένο και πως δεν ήταν ο εαυτός της…

Νέλσον Μαντέλα: Σοφές φράσεις του μεγάλου ηγέτη της Νότιας Αφρικής

Δύο δεκαετίες μετά από αυτό το πρωτοφανές έγκλημα που σόκαρε την Βόρεια Καρολίνα και όλη την Αμερική, η Suzan αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της με μία χειρόγραφη επιστολή της στην εφημερίδα «The State»: «Δεν είμαι το τέρας που νομίζει η κοινωνία. Απέχω πολύ από αυτό. Κάτι πήγε πολύ λάθος εκείνη τη νύχτα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου».

η λίμνη που βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά της suzan smith

H λίμνη που βρέθηκαν νεκρά τα παιδιά της Suzan Smith

Στο γράμμα της, η 56χρονη, πλέον, παιδοκτόνος λέει ότι αφού έπνιξε τα δύο αγόρια της είχε σκοπό να αυτοκτονήσει επειδή δεν ήξερε το πώς να πει σε όλους ότι οι γιοι της ήταν νεκροί.

«Ήθελα να αυτοκτονήσω και να αφήσω ένα σημείωμα στο οποίο θα έλεγα τι έγινε. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να αντικρίσω την οικογένειά μου έπειτα από την αποκάλυψη της αλήθειας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top