Χριστίνα Ωνάση: Έκλεινε ραντεβού για να δει τον πατέρα της

35 χρόνια από τον θάνατό της Χριστίνας Ωνάση

Χριστίνα Ωνάση: Σαν σήμερα 35 χρόνια πριν έφυγε από τη ζωή / βίντεο Star

Σαν σήμερα, πριν από 35 χρόνια, πέθανε η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, Χριστίνα. Η παθολογική αγάπη του πατέρα της στον αδελφό της, οι έρωτες με ημερομηνία λήξης και η θλίψη την οδήγησαν στο τέλος.

Καυτές αποκαλύψεις για το ερωτικό τρίγωνο Τζάκι-Ωνάσης-Κάλλας

Η Χριστίνα Ωνάση με τον Tιερί Ρουσέλ και την κόρη τους Αθηνά/Φωτο: AP\

Η Χριστίνα Ωνάση με τον Tιερί Ρουσέλ και την κόρη τους Αθηνά/Φωτο: AP

Χριστίνα Ωνάση: Όταν συνελήφθη για πορνεία στο Παρίσι - Ο άγνωστος εθισμός

Τα μεγάλα εκφραστικά μάτια της μικρής Χριστίνας είχαν μόνιμα μία θλίψη. Έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο δυστυχισμένες γυναίκες, παρά την αμύθητη περιουσία της.  

Έκλεινε ραντεβού για να δει τον πατέρα της Αριστοτέλη Ωνάση

Το διαζύγιο των γονιών της, Αριστοτέλη Ωνάση και Τίνας Λιβανού, τη στοίχειωσε. Ο πατέρας της ήταν μονίμως απασχολημένος με τον πρωτότοκο γιο, τις δουλειές του και τους έρωτές του. Έκλεινε ραντεβού για να τον δει. Αναζητούσε διακαώς αγάπη.

Η Χριστίνα Ωνάση με τον Tιερί Ρουσέλ /Φωτο: AP

Η Χριστίνα Ωνάση με τον Tιερί Ρουσέλ /Φωτο: AP

Χριστίνα Ωνάση: Οι αποτυχημένοι γάμοι και η κατάθλιψη

Η κατάθλιψη της είχε χτυπήσει τη πόρτα. Πάλευε με τις ανασφάλειές της και τα κιλά της. Έκανε εξαντλητικές δίαιτες για να αρέσει στους άντρες. Έπαιρνε σωρηδόν αμφεταμίνες και ηρεμιστικά χάπια. Στα 21 της παντρεύτηκε έναν άνδρα 27 χρόνια μεγαλύτερό της, τον  Αμερικανό κτηματομεσίτη Τζόζεφ Μπόλκερ.

Μετά το πρώτο της διαζύγιο, μέσα σε 29 μήνες έχασε αδερφό, μητέρα και πατέρα. Ως μοναδική κληρονόμος πήρε το τιμόνι της αυτοκρατορίας.

Ωνάσης-Κάλλας: Η εγκυμοσύνη της ντίβας της όπερας και το ερωτικό τρίγωνο

Η Χριστίνα Ωνάση /Φωτο: AP

Η Χριστίνα Ωνάση /Φωτο: AP

Η Χριστίνα διψούσε για αγάπη. Ο δεύτερος γάμος της με τον εφοπλιστή Αλέξανδρο Ανδρεάδη κράτησε έναν χρόνο, όπως και ο τρίτος με τον Ρώσο Σεργκέι Καούζοφ. Το 1984  μπήκε στη ζωή της ο Γάλλος πλέι μπόι, Τιερί Ρουσέλ. Ο πατέρας της κόρης της Αθηνάς.

Την πρόδωσε κάνοντας παράλληλα παιδί με τη Σουηδέζα Γκάμπι Λουντχάγε. Δεν πρόλαβε να δει την κόρη της να γίνεται γυναίκα. Στις 19 Νοεμβρίου του 1988 βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο της πολυτελούς κατοικίας της στο Μπουένος Άιρες. Την έθαψαν στον Σκορπιό, δίπλα στον αδελφό και τον πατέρα της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top