Άγνωστες πτυχές του Ralph Lauren - Είχε φλερτάρει μέχρι και τη Diana

Ο σχεδιαστής μόδας σήμερα έχει γενέθλια

Ο Ralph Lauren ο οποίος σήμερα κλείνει τα 79 έτη, είναι ένα από τους διασημότερους σχεδιαστές μόδας στον κόσμο.

Πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής του, αποκαλύφθηκαν με το βιβλίο ενός συγγραφέα που έγραψε μια βιογραφία του, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο σχεδιαστής μόδας «μίσησε» τόσο τη βιογραφία του Michael Gross, «Genuine Authentic: The Real Life of Ralph Lauren», που δεν μιλούσε στον συγγραφέα επί 15 χρόνια, από το 2000 έως το 2015. Επίσης συντάκτες περιοδικών απέφυγαν να του δώσουν δουλειά όλα αυτά τα χρόνια επειδή φοβούνταν ότι θα έχαναν τις διαφημίσειw του Ralph Lauren.

Το βιβλίο του όμως αναμένεται να αναδημοσιευτεί καθώς θα προτεθεί ένα κομμάτι στο οποίο ο συγγραφέας θα εξηγεί τον λόγο του μίσους μεταξύ του φημισμένου Αμερικανού σχεδιαστή και του συγγραφέα.

Στο βιβλίο του ο Gross υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, πως ο Ralph Lauren είχε μια «φρικτή και σκοτεινή πλευρά» που ερχόταν σε πλήρη αντίφαση με την προσεγμένη, δημόσια εικόνα του. Σε άλλο σημείο αναφέρει πως στη δεκαετία του '80, ο σχεδιαστής που ήταν τότε παντρεμένος, είχε σχέση με την Kim Nye, το 27χρονο μοντέλο που ήταν εκείνο τον καιρό το πρόσωπο της καμπάνιας τους αρώματος Safari.  

Σύμφωνα με τον Gross το 1987 ο Ralph Lauren κόντεψε σχεδόν να πεθάνει από όγκο στον εγκέφαλο και όταν ήταν 50 ετών έπαθε κρίση μέσης ηλικίας, κάτι που τον οδήγησε να απατήσει τη γυναίκα του και συνάψει εξωσυζυγική σχέση με μια Βρετανή συντάκτρια μόδας.

Στο βιβλίο αναφέρεται δε και ένα άγνωστο περιστατικό με την πριγκίπισσα Diana. Όπως γράφει ο Gross, ο Lauren που έχει ύψος 1.68 μ., είχε προσπαθήσει να φλερτάρει την πριγκίπισσα, η οποία βέβαια τον απέρριψε, αρνούμενη να χορέψει μαζί του σε ένα γκαλά. «Μετά βίας μου φτάνει ως το στήθος», φέρεται να είπε τότε χαριτολογώντας η πριγκίπισσα.

O Gross για να ολοκληρώσει το βιβλίο μίλησε  και με δεκάδες πρώην υπαλλήλους του σχεδιαστή και η εικόνα που του έδωσαν ήταν πως ο Lauren είναι ένα «κακό και κυριαρχικό αφεντικό».

«Χαρακτηριστικά που τον έκαναν τόσο επιτυχημένο, όπως η εμμονή και ο έλεγχος ήταν αρνητικά όταν τα εξέταζες σε ανθρώπινο επίπεδο», λέει ο Gross, που παραδέχεται ωστόσο πως κανείς στην βιομηχανία της μόδας, όσο πλούσιος κι αν έγινε, δεν πλησίασε στο ελάχιστο «τη φήμη, τα πλούτη ή την επιρροή» του Lauren.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top