Ματ Ντέιμον: Η barwoman που καθόρισε τη ζωή του

Η επεισοδιακή γνωριμία του ζευγαριού

Ματ Ντέιμον: «Το φιλί με την Σκάρλετ Γιοχάνσον ήταν φρικτό για εμένα» / βίντεο mega

Τα 52 του κλείνει σήμερα ο Ματ Ντέιμον (Matt Damon) και το star.gr «θυμάται» την ιστορία αγάπης του ηθοποιού του Χόλιγουντ με τη σύζυγό του.

Matt Damon: Tα τρυφερά ενσταντανέ με τη σύζυγό του σε παραλία της Μυκόνου

Η barwoman που τον κέρδισε 

Ο Ματ, είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Είναι από τους ελάχιστους celebrities που έχει καταφέρει να διατηρήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Όπως έχει παραδεχθεί και ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξή του: «Η σύζυγός μου δεν προέρχεται από τον κόσμο της showbiz και έτσι οι φωτογράφοι μας αφήνουν ήσυχους».

Η Luciana Barroso, η γυναίκα του Mατ, είναι γεννημένη στην Αργεντινή.

Ο τρόπος που γνωρίστηκαν είναι άγνωστος σε πολλούς.

Luciana Barroso Matt Damon

Ο ηθοποιός ήταν το 2002 στο Μαϊάμι για τα γυρίσματα της ταινίας «Οι Κολλητοί το 2003» που αρχικά ήταν να γυριστεί στη Χαβάη.
Ένα βράδυ που ο Mατ βαριόταν, οι συνάδελφοι του τον έπεισαν να βγουν για μπίρες. Στο μπαρ που πήγαν, η γυναίκα που αργότερα θα γινόταν σύζυγός του, δούλευε ως barwoman.

«Κυριολεκτικά την ξεχώρισα μέσα σε ένα μπαρ γεμάτο κόσμο. Και τώρα έχουμε τέσσερα παιδιά», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή της  Ellen DeGeneres.

Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Τo tweet του θανάτου με τα 7 εκατομμύρια likes

Luciana Barroso Matt Damon

Πιο περιγραφική για τη γνωριμία τους ήταν η Luciana σε συνέντευξή της στην αυστραλιανή Vogue το Μάιο του 2018.

«Η αλήθεια είναι πως όσοι ήταν στο μπαρ εκείνο το βράδυ, είχαν αρχίσει να αναγνωρίζουν τον Mατ. Του ζητούσαν επίμονα αυτόγραφα και είχαν αρχίσει να γίνονται ενοχλητικοί. Τότε ο Mατ κρύφτηκε πίσω από το μπαρ μου θέλοντας να πιει με την ησυχία του ένα ποτό. Τότε μου είπε: “Σε είδα και ήθελα πραγματικά να σου μιλήσω"».

Luciana Barroso Matt Damon

«Έτσι τον έβαλα να 'δουλέψει' για εμένα. Του είπα: “Κοίτα, αν είναι να είσαι εδώ, δεν μπορείς απλώς να κάθεσαι”.  Είχε εκπαιδευτεί ως barman για τα γυρίσματα μια ταινίας παλιότερα και έτσι ξεκίνησε να φτιάχνει ποτά. Εκείνο το βράδυ έβγαλα χάρη σε αυτόν ένα σωρό tips, αφού όλοι έρχονταν να παραγγείλουν για να δουν τον Mατ να φτιάχνει ποτά. Ήταν ένα πολύ διασκεδαστικό βράδυ».

O θάνατος της Μέριλιν Μονρόε και οι θεωρίες συνομωσίας

Όπως η ίδια εξομολογείται, στη συνέχεια, στη συνέντευξή της: «Είχαμε απίστευτη άνεση και μιλούσαμε σαν να γνωριζόμασταν. Έτσι στο τέλος της βραδιάς μου ζήτησε να τον ακολουθήσω σε ένα μαγαζί που θα πήγαινε με τους φίλους του. Όμως εγώ είχα μια 4χρονη κόρη (από τον πρώτο γάμο της) και του είπα πως δεν μπορώ να πάω πουθενά. Τότε εκείνος μου απάντησε: “Eίναι υπέροχο που είσαι μαμά και φυσικά αυτή είναι η προτεραιότητά σου”. Για άλλους άνδρες το ότι είχα ένα παιδί θα ήταν περίπλοκο, για εκείνον όμως δεν ήταν καθόλου»….

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε έναν ιδιωτικό πολιτικό γάμο στις 9 Δεκεμβρίου του 2005, στο Γραφείο Γάμων του Μανχάταν κοντά στο Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Ο Mατ έγινε πατριός στη νεαρή κόρη της Luciana από τον προηγούμενό της γάμο, ενώ απέκτησαν μαζί κι άλλες τρεις κόρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top