O φλογερός έρωτας της Sophia Loren με Έλληνα σφουγγαρά

Όσα δεν γνωρίζετε για τη μεγάλη ηθοποιό του Χόλιγουντ

Η Σοφία Λόρεν (Sophia Loren), μια από τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη κλείνει σήμερα τα 89 έτη. Με αφορμή τα γενέθλιά της, το star.gr θυμάται κάποιες όχι και τόσο γνωστές πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Ο γάμος της Τζάκι με τον Κένεντι και οι κρυφοί εραστές

Sophia Loren - Carlo Ponti

Sophia Loren - Carlo Ponti

Κάρλο Πόντι: Ο μεγάλος έρωτας της ζωής της Λόρεν

Γνωρίστηκαν το 1950 όταν ο Ιταλός κινηματογραφικός παραγωγός ήταν 37 χρόνων και παντρεμένος, και εκείνη μόλις 15. Ο Carlo Ponti ήταν ο άνθρωπος που την παρακίνησε να μάθει αγγλικά, της άλλαξε το όνομα από (Sofia Villani) Scicolone σε Loren και την βοήθησε να πάρει τους πρώτους μικρούς ρόλους. Το 1957 ο Πόντι κατάφερε να πάρει το διαζύγιο από την πρώην γυναίκα του Juliana και να παντρευτεί την Λόρεν. Η Ιταλία όμως δεν αναγνώριζε τα διαζύγια και η Καθολική Εκκλησία αποκήρυξε το γάμο. Ο Ponti κατηγορήθηκε για διγαμία και αναγκάστηκε να ακυρώσει το γάμο του με τη Loren. Τελικά, ξαναπαντρεύτηκαν το 1966 με πολιτικό γάμο, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Ponti, το 2007. 

Τσάντγουικ Μπόουζμαν: Τo tweet του θανάτου με τα 7 εκατομμύρια likes

Sophia Loren γέννα

Όταν ο Μάρλον Μπράντο «έβαλε» χέρι στη Λόρεν

Γυρνούσαν  μαζί το 1967 την ταινία «A Countess from Hong Kong»: Ξαφνικά άπλωσε τα χέρια του επάνω μου. «Γύρισα και τον κοίταξα ήρεμη, αλλά με το ύφος της γάτας που της χαϊδεύεις τη γούνα με την ανάποδη φορά. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις αυτό ποτέ. Ποτέ!» Θυμάται η Loren.

O έρωτάς της Λόρεν με Έλληνα σφουγγαρά

Tο Μάιο του 1957 ξεκίνησαν στη Λιβύη τα γυρίσματα της ταινίας «Legend Of The Lost».  Σε μια σκηνή, η Loren, έχανε το δρόμο της επιστροφής στην κατασκήνωση της ερήμου. Βοήθεια της παρείχε ένας Έλληνας σφουγγαράς, που ζούσε για χρόνια στο Σίτι Σάζιεντ και ήταν όντως Έλληνας και σφουγγαράς στο επάγγελμα. Η μικρή αυτή σκηνή ήταν η αφορμή για να δείξει η Loren ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον όμορφο σφουγγαρά.

Δεν έκρυβε από το συνεργείο ότι την είχε γοητεύσει και ότι της «είχε εμπνεύσει σφοδρό και φλογερό έρωτα». Καθ’ όλο το διάστημα που έμεινε η Loren στην έρημο για τα γυρίσματα της ταινίας, πήγαινε συχνά στο Σίτι Σάζιεντ για να βρεθεί κοντά του. «Ο σφουγγαράς αυτός έχει ένα σπίτι στην ακροθαλασσιά.

Η «καταραμένη» ζωή της Elizabeth Taylor

Το έχει κτίσει με άσπρη πέτρα και θυμίζει πολύ τα ιταλικά μάρμαρα (…) Δεν υπάρχουν βέβαια ούτε μπιμπελό, ούτε ταμπλό για διακόσμηση εκεί μέσα. Υπάρχουν μόνο ευρήματα της θάλασσας, μεγάλες πεταλίδες και ξεραμένα χταπόδια», έγραφε μεταξύ άλλων η ηθοποιός σε ένα γράμμα προς την κολλητή της φίλη. Μέσα σε εκείνο το μικρό σπιτάκι, εκτυλίχθηκε το ειδύλλιο.

Αποφθέγματα της Sophia Loren

  • Αν δεν έχεις κλάψει, τα μάτια σου δεν γίνεται να είναι όμορφα.
  • Ό,τι βλέπετε, το οφείλω στα μακαρόνια.
  • Όταν γίνεσαι μητέρα, σταματάς να είσαι μόνη σου στις σκέψεις σου. Μία μητέρα πρέπει να σκέφτεται πάντα δύο φορές, μία τον εαυτό της και μία το παιδί της
  • Πιστεύω ότι το σέξαπιλ βγαίνει από μέσα μας. Είναι κάτι ή που έχεις ή δεν έχεις. Δεν έχει να κάνει με το στήθος σου και πράγματα που βάζεις πάνω στα χείλη σου.
  • Ποτέ δεν προσπάθησα να μπλοκάρω τις μνήμες μου από το παρελθόν, ακόμα και αν είναι οδυνηρές. Δεν καταλαβαίνω τους ανθρώπους που κρύβονται από το παρελθόν τους. Κάθε τι, που πέρασες, διαμόρφωσε το άτομο που είσαι σήμερα.
  • Πρέπει να γεννηθείς sex symbol. Δεν γίνεσαι. Αν γεννηθείς, θα είσαι μέχρι τα 100 σου!
  • Το σεξ είναι σαν να πλένεις το πρόσωπο σου, κάτι που έχεις να κάνεις. Το σεξ χωρίς αγάπη, είναι απόλυτα γελοίο. Το σεξ ακολουθεί την αγάπη, δεν προηγείται από αυτή.
  • Το σεξαπίλ είναι 50% αυτό που έχεις εσύ, και το άλλο 50%, αυτό που πιστεύουν οι άλλοι ότι έχεις.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top