Τσίπρας: Πώς γνώρισε την Μπέτυ Μπαζιάνα - Το πρώτο ραντεβού

«Ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω»

Για τη γνωριμία του με τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, μίλησε ο Αλέξης Τσίπραςστην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσα χρόνια είναι μαζί, λέγοντας «ε, από λίγο μετά την Ακρόπολη».

Οι δυο τους έχουν συμπληρώσει σχεδόν 29 χρόνια κοινού βίου. Όπως είπε, ήταν μαζί στο 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Αμπελοκήπων.

Τσίπρας – Μπαζιάνα: Βραδινή έξοδος για το πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι

«Έχω την αίσθηση ότι η Μπαζιάνα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Νομίζω ότι πρώτη πρέπει να με είχε δει αυτή. Στην 3η Γυμνασίου πρέπει να με εντόπισε σε μία παιδική χαρά που έπαιζα βόλεϊ. Κάποια στιγμή στο λύκειο, λίγο πριν τις καταλήψεις, είχα μάθει για το ενδιαφέρον της και αποφάσισα να κλείσω ένα ραντεβού μαζί της», εξομολογήθηκε.

«Πήγαμε στο παρκάκι της Έλενας, δίπλα από το μαιευτήριο και είχαμε πάει σε ένα ροκάδικο, το Jasmine, στη Μιχαλακοπούλου», τόνισε.

Όπως είπε, μεταξύ τους υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση και ένας αμοιβαίος σεβασμός: «Είναι δυνατός άνθρωπος, σκληρός ώρες-ώρες, το βασικό στοιχείο στη σχέση μας είναι η αλληλοεκτίμηση, ο σεβασμός και η αγάπη».

«Συζητάμε πολύ, είναι άνθρωπος που δε θέλει να μου επιβληθεί, αλλά είναι πολύ αυστηρός κριτής. Νομίζω ότι με βοηθάει η σκληρή κριτική της. Ακόμη κι όταν επιμένω σε αυτό που θέλω να κάνω, μου δημιουργεί δεύτερες σκέψεις και καλύτερα φίλτρα, αφού ακούω την άποψή της», είπε ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top