Άναψαν τα αίματα στη συνάντηση Α. Γεωργιάδη με αγρότες

Για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης και τις τιμές των προϊόντων τους

Ο κύριος Γεωργιάδης συνάντησε αγρότες που είχαν  συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα που μιλούσε για τη σωτηρία της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Κάποιοι, δήλωσαν πως δεν είναι ευχαριστημένοι με τα 32 ευρώ που τους ανέφερε ο επενδυτής, Χρήστος Καραθανάσης. Ο υπουργός τους απαντά. 

«Άμα έχεις δώσ'τα. Εσύ τα έσπειρες με τον Τσίπρα. Όχι με εμένα, με τον Τσίπρα. Να πας στην Κουμουνδούρου» ανέφερε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων. 

Σανίδα σωτηρίας για την ελληνική βιομηχανία ζάχαρης

Η συνάντηση με τους αγρότες έγινε προ ημερών, όταν ο υπουργός βρέθηκε στην Ημαθία για να προσφέρει... σανίδα σωτηρίας σε δυο εργοστάσια της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ένα στις Σέρρες και ένα στην Ορεστιάδα που φυτοζωούσαν για καιρό. 

Οι τευτλοπαραγωγοί κινδύνεψαν να χάσουν την παραγωγή τους. Στο παρά πέντε... γλύτωσαν τα χειρότερα, αφού βρέθηκε νέος μισθωτής που ανέλαβε να "τρέξει" τα 2 εργοστάσια για τους επόμενους 28 μήνες! 

Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας για τη συνάντηση του Α.Γεωργιάδη με τους αγρότες

Στη συνάντηση του υπουργού με τους αγρότες αναφέρθηκε σήμερα και ο Αλέξης Τσίπρας. 

«Ο ίδιος ο αντιπρόεδρός σας και υπουργός οικονομίας, ο οποίος σπεύδει τώρα να συναντήσει τους αγρότες.. καλεί τους αγρότες να έρθουν στην Κουμουνδρούρου να φέρουν αυτά τα οποία έσπειραν να τα θερίσει η Κουμουνδούρου» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top