Το σχέδιο της Άγκυρας να πλημμυρίσει τα νησιά με μετανάστες

Αδιαφορεί παντελώς το Λιμενικό της Τουρκίας - Οι αποδείξεις

Στο σχέδιο Ερντογάν κατά της Ελλάδας με μοχλό για το μεταναστευτικό αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα. 

Η Άγκυρα είχε το θράσος μάλιστα, το οποίο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργείου Εξωτερικών, να διαστρεβλώσει πλήρως την πραγματικότητα και να επιτεθεί στη χώρα μας για… κακή μεταχείριση των μεταναστών!  

Μητσοτάκης προς Άγκυρα: Να μιλάτε πιο υπεύθυνα και πιο ειλικρινά

Σκληρή απάντηση σε Τουρκία: Δε δεχόμαστε μαθήματα από κανένα

Η Κ. Μακρή ανέφερε ότι μέχρι πριν μία εβδομάδα, όταν το Λιμενικό της χώρας μας έβλεπε βάρκες να έρχονται και ειδοποιούσε τις τουρκικές αρχές, σε ποσοστό 60% παρενέβαιναν και σταματούσαν τους μετανάστες. 

Σύμφωνα  με όσα δήλωσε όμως ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης στην επικεφαλής του πολιτικού – οικονομικού ρεπορτάζ του Star, τις τελευταίες ημέρες παρότι ειδοποιούνται διαρκώς, οι Τούρκοι  δεν ανταποκρίνονται σε καμία έκκληση και τηρούν «σιγή ασυρμάτου»! Και δεν  πρόκειται για ένα - δύο περιστατικά, αλλά για 25 αναπάντητες κλήσεις την ημέρα! 

Κατέληξε η Κ. Μακρή στο σχόλιό της: «Έχουν σχέδιο λοιπόν να  πλημμυρίσουν τα νησιά με πρόσφυγες. Και  μας κουνάνε και το δάκτυλο…». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top