Παιχνίδι για γερά νεύρα από τον Ερντογάν σε Αιγαίο και Κύπρο

Πάνω από 9.500 Τούρκοι έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα

Σε "παιχνίδι" για γερά νεύρα έχει μετατρέψει η Τουρκία τις προκλητικές ενέργειες της σε Αιγαίο και Κύπρο. Ο Ερντογάν εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης για την Ευρώπη το μεταναστευτικό, την ώρα που στη χώρα του, πολίτες  αυτοκτονούν μαζικά λόγω της οικονομικής κρίσης. 

Απειλές από Ακάρ: «Θα κάνουμε στους Κύπριους ό,τι και πριν 45 χρόνια!»

Με τον αέρα του απόλυτου ηγέτη ,ο Ταγίπ Ερντογάν πλέκει μόνος του εγκώμιό του μπροστά στους βουλευτές του, σε μία χρονική περίοδο που περνά «από 40 κύματα»  την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

«Τα τελευταία μόνο χρόνια τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει  στην Συρία, στο Ιράκ, στην ανατολική Μεσόγειο και στο προσφυγικό είναι όλες τους μια προς μια  ιστορίες επιτυχίας» υποστήριξε

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ

Ο σουλτάνος περηφανεύεται για τις ιστορικές του νίκες όπως τις χαρακτηρίζει την ώρα που στην χώρα του  αυξάνονται οι μαζικές αυτοκτονίες λόγω χρεών. Τρεις οικογενειακές τραγωδίες έχουν σημειωθεί μόνον μέσα σε ένα μηνά .Ο Μπαχατίν,  η σύζυγος και ο γιος τους είναι τα νέα θύματα της οικονομικής κρίσης στην Τουρκία. Ήπιαν δηλητήριο για να μην δουν το κοσμηματοπωλείο τους να κλείνει  .

«ΕΠΙΔΗΜΙΑ» ΚΑΙ ΜΕ ΦΟΝΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ  

Δραματικά όμως  είναι και τα νούμερα για την ενδοοικογενειακή βία. Μόνο το 2019 ,έχουν καταγραφεί 300  γυναικοκτονίες. 440 ανυπεράσπιστες σύζυγοι, κόρες  και αδερφές δολοφονήθηκαν το 2018! Όπως Η  Γκιουλέντα που δέχτηκε μαχαιριά στην καρδιά από τον ίδιο της τον σύντροφο, που αφού τις έδεσε τα χέρια και το λαιμό με καλώδιο την σκότωσε. 

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ .

Ο σουλτάνος στέλνει στη φυλακή όποιον τον επικρίνει. Αυτή τη φορά  ο γνωστός τούρκος σχεδιαστής Μπάρμπαρος Σανσάλ κινδυνεύει να μπει σε κελί για πέντε χρόνια γιατί ανέβασε στο twitter ανάρτηση στην οποία έγραφε: “Η Οργάνωση FETO μπορεί να οργανώσει δολοφονία του Ερντογάν με τον ιό του AIDS “ .

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 9.500 ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 

Τα τελευταία 3 χρόνια τουλάχιστον 9570 Τούρκοι αντιφρονούντες έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα. Μόνο μέχρι τον  Σεπτέμβριο του 2019 ο αριθμός των αιτημάτων είναι 2910.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top