Γεννηματά: Το ΚΙΝΑΛ να γίνει η πραγματική κυβερνώσα αριστερά

«Το ΠΑΣΟΚ δυνατό μέσα στο Κίνημα Αλλαγής»

Η Φώφη Γεννηματά

«Το ΠΑΣΟΚ δυνατό μέσα στο Κίνημα Αλλαγής. Αγωνιζόμαστε μαζί, ενωμένοι για να κάνουμε την παράταξη ξανά ισχυρή, πρωτοπόρα και να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, γιατί η χώρα μας, χρειάζεται μία σοβαρή, υπεύθυνη, εναλλακτική προοδευτική πρόταση».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε εκδήλωση στην Πάτρα, λίγο πριν να ξεκινήσει περιφερειακή συνδιάσκεψη στελεχών σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Γεννηματά: Ούτε με τους μπαχαλάκηδες ούτε με την αστυνομική βία

«Το Κίνημα Αλλαγής δυναμώνοντας, μπορεί και πρέπει να γίνει η πραγματική κυβερνώσα αριστερά», είπε και πρόσθεσε: «Και το λέω αυτό γιατί δυστυχώς η κυβέρνηση δεν έχει να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την οικονομία, αλλά τηρεί ακριβώς τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα, όσον αφορά τα δυσβάστακτα πλεονάσματα».

Επίθεση σε  κυβέρνηση για φορολογία

Μιλώντας για τα θέματα της οικονομίας, σημείωσε ότι «τα πλεονάσματα δεν επιτυγχάνονται μέσω της ανάπτυξης, αλλά μέσα από την φορολογική εξόντωση της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των μεσαίων και τον πιο αδύναμων», προσθέτοντας: «Είναι χαρακτηριστικό ότι σε όλα αυτά τα φορολογικά μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση, τίποτα ουσιαστικό δεν αφορά τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Η καθημερινότητα θα εξακολουθήσει να είναι δύσκολη».

Γερουλάνος κατά Φώφης: Το συνέδριο-παρωδία του ΠΑΣΟΚ και το ψήφισμα

Στην συνέχεια η Φώφη Γεννηματά παρατήρησε ότι «παρόλο που άλλαξε η κυβέρνηση, συνεχίζεται η ίδια αδιέξοδη πολιτική στα κεντρικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα», επισημαίνοντας ότι «πολιτικές που ακολούθησε το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση Τσίπρα τις ακολουθεί σήμερα και η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ιδιαίτερα όσον αφορά το προσφυγικό/ μεταναστευτικό, αλλά και την υπόθεση των Σκοπίων».

Τι είπε για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχετικά με το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, η Φώφη Γεννηματά τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης έχει αλλάξει θέση και έχει κάνει στροφή 180 μοιρών, ο δε κ. Τσίπρας θα έπρεπε να σιωπά, τώρα που αποκαλύπτεται ότι αυτή η συμφωνία ήταν τελείως στον αέρα».

Γεννηματά: Η εξωσωματική, η μάχη με τον καρκίνο και το μήνυμα στις γυναίκες

«Γιατί η χώρα μας», συνέχισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «έδωσε προκαταβολικά τα πάντα, δηλαδή την ένταξη στο ΝΑΤΟ, μακεδονική ταυτότητα και μακεδονική γλώσσα, ενώ η γειτονική μας χώρα ανέλαβε την υποχρέωση να εφαρμόσει αυτό το κουτσουρεμένο erga omnes σε βάθος χρόνου, όσο θα διαρκούσε η ενταξιακή διαδικασία».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top