Στην Ελληνική Εταιρεία Χάλυβα που επαναλειτουργεί ο Μητσοτάκης

Κριτική από τον Τσίπρα εφ’ όλης της ύλης

Την Ελληνική Εταιρεία Χάλυβα στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, που πρόκειται να επαναλειτουργήσει μετά από πέντε χρόνια, με Αμερικανό επενδυτή επισκέφτηκε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος περιόδευσε και στην Ημαθία. 

Οι παραγωγοί στην Αγία Βαρβάρα Ημαθίας πρόσφέραν στον Πρωθυπουργό να δοκιμάσει το φρούτο λωτό που καλλιεργούν, κι εκείνος υπόσχεται να το κάνει. 

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΛΥΒΑ

Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν 400 νέες θέσεις εργασίας» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος λίγο πριν ξεκινήσει τη μέρα του, δέχθηκε να βγάλει μια σέλφι στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου του.  

Για γυμναστική πουρνό πουρνό με ακουστικά ο Μητσοτάκης

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ο ίδιος ωστόσο δέχθηκε τα πυρά του Αλέξη Τσίπρα, που περιόδευσε στη Φλώρινα. 

«Θέλουν να δημιουργήσουν και την αίσθηση ότι την ευθύνη για τα όποια πιθανά επεισόδια, την έχει το φοιτητικό κίνημα και η δημοκρατική παράταξη, ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό με άλλα λόγια λέγεται προβοκάτσια» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης την Κυβέρνηση ότι χαρίζεται «σε όλους εκείνους που έχουν διαπράξει οικονομικά εγκλήματα και έχουν κατασχεθεί τα περιουσιακά τους στοιχεία, έχουν παγώσει τα περιουσιακά τους στοιχεία και εξ αιτίας της αργοπορίας του δικαστικού μας συστήματος λιμνάζουν οι υποθέσεις τους». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε γνωρίζει πως υπάρχει μεταβατική διάταξη που δίνει χρονικό περιθώριο τριών μηνών στις δικαστικές αρχές να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την έρευνα της κάθε υπόθεσης. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top