Πορεία Πολυτεχνείου: Το πρώτο μεγάλο crash test του Χρυσοχοΐδη

Αλλεπάλληλες συσκέψεις και στην κυβέρνηση

Το πρώτο μεγάλο crash test για τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα αποτελέσει η πορεία για την  επέτειο του Πολυτεχνείου, την Κυριακή 17 Νοεμβρίου.    

Αντιεξουσιαστές ετοιμάζουν επιθέσεις- Βίντεο μαρτυρά την προετοιμασία τους

Όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, είναι πολλές οι συσκέψεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες στο Μέγαρο Μαξίμου και στην Κατεχάκη, για το ενδεχόμενο κάποιοι να επιχειρήσουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στα Εξάρχεια

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εκπονήθηκε σχέδιο σύμφωνα με το οποίο την Κυριακή, αμέσως μετά τον εορτασμό και μόλις ξεκινήσει η πορεία θα γίνει εκκένωση του Πολυτεχνείου και θα κλειδώσουν όλες οι πύλες, ώστε να μη μείνει κανείς μέσα, όπως εξήγησε η επικεφαλής του πολιτικού και οικονομικού ρεπορτάζ του Star.Οι αστυνομικές δυνάμεις θα κυκλώσουν εκτός από το ΕΜΠ την ΑΣΟΕΕ και τη Νομική. 

Η Κ. Μακρή συμπλήρωσε ότι διαφορετικές σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν είναι και οι εντολές που έχει η Αστυνομία: Να μην προκαλέσουν με τη στάση τους, αλλά αν προκληθούν να απαντήσουν και σίγουρα να μην αφήσουν να καεί η Αθήνα.                       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top