Πολιτική θύελλα με αφορμή το... «μπάρμπεκιου - διαμαρτυρία» στα Διαβατά

Το «άδειασμα» της Ντόρας Μπακογιάννη στον Κυρανάκη

Πόλεμος κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, για τη διαμαρτυρία με χοιρινό και αλκοόλ που διοργανώνουν ομάδες πολιτών έξω από hot spot στα Διαβατά. 

Γιαννούλης (ΣΥΡΙΖΑ): Κτηνωδία χοιρινό και αλκοόλ δίπλα σε μετανάστες!

«Δεν ξέρω αν αυτός ο σαδισμός είναι ποινικά κολάσιμος αλλά από κάθε Έλληνα δημοκράτη πολίτη θα πρέπει να καταγγέλλεται ως σαδισμός», ήταν η επίμαχη δήλωση.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star Channel εδώ

 «Από που κι ως που θα πρέπει να περιοριστούν τα δικαιώματα στην κατανάλωση και τον τρόπο ζωής που έχουν οι Έλληνες πολίτες επειδή έχουν έρθει κάποιοι υπήκοοι τρίτων χωρών; Με ποια λογική γίνεται αυτό;», σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Πήρε φωτιά το twitter με τη δήλωση Γιαννούλη για χοιρινό και αλκοόλ

Μάλιστα, μετά την τοποθέτησή του στη Βουλή, ο κύριος Κυρανάκης βγήκε για... χοιρινό με φίλους. Ανέβασε μάλιστα στο facebook φωτογραφία γράφοντας:

Για μπύρα και χοιρινό σουβλάκι με καλούς φίλους:) 

Ν. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» ΣΕ ΚΥΡΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ 

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» του ALPHA, ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ζήτημα ανθρωπιάς και δήλωσε ότι πιστεύει πως οι "γαλάζιοι" βουλευτές, δεν κατάλαβαν το θέμα για το οποίο μιλούσαν.

 «Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν κι η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, ο οποίος έκανε λόγο για «συντονισμένη επίθεση».

«Αποπροσανατολισμός μέσω fake news από το μείζον: τις απροκάλυπτα ξενοφοβικές αντιλήψεις βουλευτών της #ΝΔ που χαϊδεύουν ακροδεξιές αντιδράσεις και αντανακλαστικά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top