Οι «53» εναντίον Γιώργου Τσίπρα: Ρε τι τραβάμε με τα ξαδέρφια…

Ο βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής θέλει εκλογή προέδρου από τη βάση

Γιώργος Τσίπρας

Έντονη αντίδραση από την ομάδα των «53» προκάλεσαν οι αναφορά του του βουλευτή του κόμματος και ξαδέρφου του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργου Τσίπρα αναφορικά με τον τρόπο εκλογής του Προέδρου στο επόμενο Συνέδριο.

Ο βουλευτής Β’ Δυτικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε , σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ότι η εκλογή προέδρου από τη βάση θα ήταν ένα πολιτικό γεγονός από μόνο του «επιβεβαιώνοντας την απήχηση του Αλέξη Τσίπρα στον λαό και φέρνοντας εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου κοντά μας».

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος των «53+», όπου εντάσσεται και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αντέδρασε με αιχμές καθώς η τάση των «53» έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της εκλογής από τη βάση.

«Ρε τι τραβάμε με τα ξαδέλφια... (και δεν εννοώ τα δικά μου)», αναφέρει σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

iSYRIZA: Ο Τσίπρας κάνει… ψηφιακή αντεπίθεση

Πάντως, και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή του συνέντευξη στο ΚΡΗΤΗ TV ξεκαθάρισε ότι η εκλογή του Προέδου σε αυτή τη φάση θα γίνει από το Συνέδριο, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει στο μοντέλο που «εφαρμόστηκε από τον Γ. Παπανδρέου και ακολούθησε μετά και η ΝΔ στην εκλογή Σαμαρά και αργότερα στην εκλογή Μητσοτάκη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top