Υπόθεση «Τζόκερ»: Καβγάς ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ γιατί εφαρμόσθηκε 82 ετών Νόμος!

Ισχύει και σήμερα η απαγόρευση της… «κομμουνιστικής προπαγάνδας»

82 χρόνια πέρασαν από τον αναγκαστικό νόμο Μεταξά και καμία κυβέρνηση δεν άλλαξε τη διάταξη που απαγόρευε την παρακολούθηση ταινιών με τον χαρακτηρισμό «ακατάλληλη» σε ανήλικους.  Αντιθέτως, όπως ανέφερε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, οι πολιτικοί μας εκπλήσσονται όταν αιφνιδίως δημόσιοι υπάλληλοι αποφασίζουν να εφαρμόσουν τους νόμους. 

Χρυσοχοΐδης: Θα δω τον Joker με τον 15χρονο γιο μου - Το τρολάρισμα Τσίπρα

Mενδώνη για Joker: Η καταγγελία έγινε από ανταγωνιστική εταιρεία διανομής

Πρόσθεσε η Κ. Μακρή: «Δεν είναι μόνο αυτή η διάταξη. Πρέπει να προσέχουμε τι βλέπουμε στο σινεμά γιατί από τον αναγκαστικό Νόμο Μεταξά πληροφορούμαι ότι είναι ακόμη σε ισχύ και το άρθρο 2 που λέει ότι απαγορεύεται να παρακολουθούμε έργα με «κομμουνιστική προπαγάνδα» ή άλλες ανατρεπτικές ιδέες!  

«Ούτε με αυτό έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ. Όλοι αυτοί που σήμερα φωνάζουν κυβέρνησαν, έκαναν λίφτινγκ σε άλλες διατάξεις, κάνανε φτιασιδώματα, αλλά την ουσία δεν την άλλαξε κανείς. Βρέθηκε λοιπόν μια υπάλληλος που έκανε μεγάλο λάθος, αλλά πάτησε κάπου,  εφάρμοσε τον Νόμο» τόνισε η σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Κατέληξε στο σχόλιό της  η Κ. Μακρή:    

«Αντί λοιπόν οι υπουργοί να καλούν τώρα σε ...ανυπακοή, υπάρχει κάτι πιο πρακτικό να κάνουν. Να αλλάξουν τον Νόμο και να τον φτιάξουν σωστά από την αρχή. Και αυτόν και όσους άλλους είναι απηρχαιωμένοι και τόσο ξεπερασμένοι».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top