Νόνη Δούνια για την περιπέτεια υγείας: Είχα πίστη ότι όλα θα πάνε καλά

Τι αποκάλυψε για την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε

Νόνη Δούνια

«Δε φοβήθηκα στιγμή ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά» δήλωσε στα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη η βουλευτής Α’ Πειραιά της ΝΔ Νόνη Δούνια για την περιπέτεια της υγείας της,  ενώ αποκάλυψε  ότι  βουλευτές απ’ όλα τα κόμματα της Βουλής έδειξαν ενδιαφέρον και της συμπαραστάθηκαν. 

«Η συγκεκριμένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα, είναι σοβαρή, όπως, άλλωστε, και κάθε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, καθώς ως άνθρωπος έχω πίστη και είμαι φύσει αισιόδοξη, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν» τόνισε για το ίδιο θέμα στη συνέντευξή της η κ. Δούνια.   

«Πράγματι, αντιμετώπιζα ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας και υπεβλήθην σε μια προγραμματισμένη επέμβαση επιδιόρθωσης βαλβίδας καρδιάς. Οι ιατροί έκαναν άριστα τη δουλειά τους και όλα, ευτυχώς, πήγαν καλά. Έχω ήδη επιστρέψει στα κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα και στην καθημερινότητά μου. Με την ευκαιρία της ερώτησής σας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για το συγκινητικό ενδιαφέρον που έδειξε για την κατάσταση της υγείας μου» πρόσθεσε για το ίδιο θέμα η βουλευτής της ΝΔ.   

Όσον αφορά το αν φοβήθηκε για τη ζωή της και τι σκέφθηκε την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο, απάντησε στη σχετική ερώτηση:  «Η συγκεκριμένη επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκα, είναι σοβαρή, όπως, άλλωστε, και κάθε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, καθώς ως άνθρωπος έχω πίστη και είμαι φύσει αισιόδοξη, ήμουν σίγουρη ότι όλα θα πήγαιναν κατ’ ευχήν. Δεν φοβήθηκα στιγμή ότι κάτι δεν θα πήγαινε καλά». Όπως διευκρίνισε  δεν είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν κάποιο ζήτημα υγείας, αλλά  σε ένα καθιερωμένο ιατρικό τσεκάπ εντοπίστηκε το πρόβλημα.  

Για το πώς  αντιμετώπισαν το ζήτημα τα παιδιά της, απάντησε η Ν. Δούνια: «Τα παιδιά μου αντιμετώπισαν το πρόβλημα αυτό όπως ακριβώς ήθελα και όπως τους το μετέφερα εγώ... Χαλαρά, χωρίς φόβο, με δύναμη και χιούμορ. Κατά τις ημέρες της νοσηλείας μου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμά τους, τις σχολικές και εξωσχολικές δραστηριότητές τους και, γενικά, δεν διαταράχθηκε καθόλου η ζωή τους».  

Ειδική αναφορά έκανε η βουλευτής της ΝΔ σε όσους της συμπαραστάθηκαν. «Έχω τη χαρά να έχω σχέσεις ζωής, επειδή αγαπώ τους ανθρώπους και επενδύω στις ανθρώπινες σχέσεις. Και στα δύσκολα και στα ευχάριστα έχω δίπλα μου την οικογένειά μου, τους φίλους μου, παλιούς και νέους συνεργάτες. Όπως σας είπα, πάντως, δεν αντιμετώπισα την κατάσταση ως κάτι που χρήζει συμπαράστασης. Ήταν για μένα κάτι το διαδικαστικό, μια εκκρεμότητα που έπρεπε να τελειώσει. Δεν το δραματοποίησα, ούτε του έδωσα μεγαλύτερη διάσταση από αυτό που αντικειμενικά ήταν. Οπότε οι άνθρωποί μου απλώς με περιέβαλαν με κατανόηση και αγάπη, όπως κάνουν πάντα» τόνισε.   

Ανάμεσα σε αυτούς που ενδιαφέρθηκαν για την κατάσταση της υγείας της και της συμπαραστάθηκαν ήταν και βουλευτές από αντίπαλα κόμματα, όπως ανέφερε η ίδια.     «Κατ’ αρχάς, δεν θεωρώ ότι προσωπικά έχω κάποιον πολιτικό αντίπαλο. Σίγουρα έχω συναδέλφους με τους οποίους ιδεολογικά διαφωνώ, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαστε «απέναντι». Καθένας μας στη Βουλή, ανάλογα με τις θέσεις του και τα «πιστεύω » του, προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για το κοινό καλό. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και το επίπεδο ζωής των πολιτών. Και προσπαθούμε να το κάνουμε με κάθε κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική μας δράση. Τόσο οι συνάδελφοί μου από τη Νέα Δημοκρατία όσο και εκείνοι που ανήκουν σε άλλες παρατάξεις έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον για το θέμα υγείας που αντιμετώπισα και τους ευχαριστώ».   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top