Τσίπρας: Χιούμορ με «καρφιά» για τον Πολάκη

«Στόχος μας να μπει η Ελλάδα σε μία μακρά προοδευτική περίοδο» τόνισε

Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους πολίτες να γίνουν μέλη του κόμματος και να δημιουργήσουν μια πλατιά προοδευτική πλειοψηφία, χωρίς να λείψει η κριτική στην κυβέρνηση και στις 100 πρώτες ημέρες της νέας διακυβέρνησης.

Μπορεί να έχει στο πλευρό του τον Παύλο Πολάκη, μπορεί να έχει εντάξει στην περιοδεία του στην Κρήτη και τον τόπο καταγωγής του τα Σφακιά, ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας έσφαξε με το γάντι τον πρώην υπουργό του όταν κάλεσε τους πολίτες να εγγραφθούν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει ανοίξει η Κουμουνδούρου.

«Μη το παρακάνετε σαν τον Πολάκη που παίρνει το πληκτρολόγιο και γίνεται της κακομοίρας» δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Τσίπρας: Στόχος μας να μπει η Ελλάδα σε μία μακρά προοδευτική πορεία

Πρώτος σταθμός της περιοδείας του το Κολυμπάρι Χανιων. Με αιχμές κατά της κυβερνητικής πολιτικής κάλεσε τους πολίτες να ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο νέο εγχείρημα διεύρυνσης του.

«Ο  στόχος μας είναι να μπει η Ελλάδα σε μακρά πορεία προοδευτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και κυρ Διήμερη περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποιεί ο Αλέξης Τσίπρας. Στο πλαίσιο της καμπάνιας για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ, κάλεσε τους πολίτες να γίνουν μέλη του κόμματος και να δημιουργήσουν μια πλατιά προοδευτική πλειοψηφία, χωρίς να λείψει η κριτική στην κυβέρνηση και στις 100 πρώτες ημέρες της νέας διακυβέρνησης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top