Ερώτηση σε υπουργό της… Κύπρου από λάθος βουλευτή του Βαρουφάκη !

Με το «βαθύ λαρύγγι» που το διέρρευσε τα έβαλε το ΜέΡΑ 25

Βουλή

Ερώτηση για τον ΧΥΤΑ Φυλής σχεδίαζε να καταθέσει ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτωνας Αρσένης, αλλά από λάθος αναφερόταν όχι στον υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά στον υπουργό Εσωτερικών της… Κύπρου Κωνσταντίνο Πετρίδη. 

H ερώτηση του Κρίτωνα Αρσένη προς τον υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου

Το γεγονός πάντως ότι διέρρευσε η ερώτηση σε site προτού κατατεθεί επισήμως, προκάλεσε την οργή του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη για τη διαρροή, το οποίο σε ανακοίνωσή του αναφέρει για το «βαθύ λαρύγγι»  που υποστηρίζει ότι βρίσκεται πίσω από αυτήν.    

Υποστηρίζει συγκεκριμένα το ΜέΡΑ 25: 

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτός ο πυλώνας αντικειμενικής Δημοσιογραφίας, το iefimerida, δεν αφήνει κανένα κοινοβουλευτικό ατόπημα ασχολίαστο-οι αναγνώστες της διαπιστώνουν καθημερινά αν αυτό γίνεται προς πάσα κατεύθυνση.

Είναι δε τόσο ετοιμοπόλεμη η καλή εφημερίδα που δημοσιεύει και γεγονότα… πριν προλάβουν καν να γίνουν γεγονότα: το εκ παραδρομής λάθος στο αρχικό έγγραφο της Βουλής, έγινε αντιληπτό από το τμήμα Κοινοβουλευτικού Ελέγχου της Βουλής και διορθώθηκε πριν το έγγραφο δοθεί στη δημοσιότητα. Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, το έγγραφο που αναρτήθηκε, αναφέρει μόνο την ιδιότητα του ερωτώμενου, και όχι όνομα.

Η εφημερίδα ορθώς εκμεταλλεύτηκε το δώρο που της προσφέρθηκε: μια προφανής διαρροή. Ως «πυλώνας αντικειμενικής Δημοσιογραφίας που δεν αφήνει κανένα κοινοβουλευτικό ατόπημα ασχολίαστο» ωστόσο, έχει μια ακόμα μεγαλύτερη είδηση: Ποιο «βαθύ λαρύγγι» διαρρέει από μέσα, έγγραφα που αφορούν εσωτερικές και εμπιστευτικές διεργασίες της Βουλής;». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top