Κόντρα για την ΕΡΤ στη Βουλή

Με μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση ο Ζούλας

Θέμα ημερών είναι πλέον οι ανακοινώσεις για το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ και τα πρόσωπα που θα τη στελεχώσουν. Πάντως ο νέος Πρόεδρος του δημόσιου φορέα Κωνσταντίνος Ζούλας, ο διορισμός του οποίου πέρασε σήμερα απο τη Βουλή, περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Αγία Παρασκευή. 

Στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων φαίνεται πως θα είναι η δημοσιογράφος Αντριάννα Παρασκευοπούλου που ανήκει ήδη στο δυναμικό του Ραδιομεγάρου. Για τις εκπομπές αναζητούνται φρέσκα πρόσωπα , εκτός και εντός καναλιού.

Το "λίφτινγκ" στη φυσιογνωμία της ΕΡΤ ωστόσο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. 
«Η ΕΡΤ βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. δεν έχει χρήματα γιατί δοθήκαν εκατομμύρια για την μετάδοση αγώνων. Χρειάζεται ανανέωση προσωπικού.

Από τους 2.200 υπαλλήλους μόνο οι 170 είναι κάτω των 4Ο ετών» ανέφερε ο κ. Ζούλας.   

"ΒΡΟΧΗ" ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ 

Οι καταγγελίες στη Βουλή για το πως λειτουργούσε έως σήμερα η ΕΡΤ έπεφταν βροχή: 

-63 εκατομμύρια κοστίζει η μισθοδοσία 
-35 εκατομμύρια πηγαίνουν σε λειτουργικά έξοδα 
-42 εκατομμύρια δόθηκαν για ένα πρόγραμμα που απέφερε μονοψήφιες τηλεθεάσεις. 

Τα ταμεία είναι πλέον άδεια και για τη νέα χρονιά υπάρχουν μόνο 2-3 εκατομμύρια για επενδύσεις και αλλα 2-3 εκατομμύρια για πρόγραμμα.

ΒΟΥΤΣΗΣ : ΕΣΕΙΣ ΡΙΞΑΤΕ "ΜΑΥΡΟ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ

«Εκπροσωπείτε μια παράταξη που έχει το στίγμα της επιλογής για το μαύρο της ΕΡΤ και το στίγμα της ασυδοσίας που υπήρχε στα ιδιωτικά μέσα και που ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ και έβαλε τάξη» απάντησε από πλευράς  ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.   
Στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, οι βουλευτές της Ν.Δ. κατήγγειλαν ότι το 61 % του τηλεοπτικού χρόνου της ΕΡΤ μονοπωλούσε ο  ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης ότι η δημόσια τηλεόραση έδωσε 51 εκατομμύρια για αγώνες, την ώρα που ένα ιδιωτικό κανάλι έδινε 12. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top