Σκληρή απάντηση Καραμανλή σε Τσίπρα για το Μετρό Θεσσαλονίκης

«Ο κ. Τσίπρας ήταν αυτός που έκανε εικονικά εγκαίνια σε μουσαμάδες»

Δείτε τι είχε δηλώσει στο Star o κ. Καραμανλής για τη μείωση του χρόνου αναμονής στο Μετρό 

Σκληρή απάντηση, σε όσα ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έδωσε ο Κώστας Καραμανλής.

«Τέρμα πια τα παραμύθια, τα εγκαίνια σε μουσαμάδες και η εικονική πραγματικότητα με το μετρό Θεσσαλονίκης. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θέλουν και μετρό και αρχαία. Επιλέξαμε αυτή τη λύση γιατί είναι η μόνη που συνδυάζει αρμονικά και μετρό και αρχαία. Όλες οι απόψεις είναι σεβαστές. Όμως οι πλέον έγκυροι αρχαιολόγοι συμφωνούν με την προσέγγιση που επιλέγουμε», είπε ο υπουργός Υποδομών.

Τσίπρας: «Προκαλώ τον κ. Μητσοτάκη να κάνει εξεταστική για τη Novartis»

Μετρό: Θα μειωθεί ο χρόνος αναμονής των επιβατών - Το σχέδιο του Υπουργείου

«Ο κ.Τσίπρας "έγραψε ιστορία" όταν έκανε εικονικά "εγκαίνια" στους μουσαμάδες. Με αυτόν τον τρόπο έχει συνδέσει μέχρι σήμερα το όνομά του με το μετρό Θεσσαλονίκης. Ας μην το συνδέσει και με νέες αχρείαστες αντιδράσεις με στόχο να εμποδιστεί η ολοκλήρωση του έργου, γιατί οι Θεσσαλονικείς δεν αντέχουν άλλο. Όχι άλλες πολιτικάντικες στείρες αντιδράσεις, όχι άλλο διχασμό της πόλης, όχι άλλα εγκαίνια σε μουσαμάδες, όχι άλλη εικονική πραγματικότητα, όχι άλλα εκατομμύρια», πρόσθεσε ο ίδιος, σε συνέντευξή τού στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Κράξιμο» σε Twitter για Νοτοπούλου που αποκάλεσε «νέο Έλγιν» τον Μητσοτάκη

Ο κ. Καραμανλής αναφέρθηκε και στο Μετρό της Αθήνας, λέγοντας ότι αποτελεί προτεραιότητα η ολοκλήρωση της επέκτασής του προς τον Πειραιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top