Τη Δευτέρα η δικογραφία για τη Novartis στη Bουλή

Ακονίζουν τα μαχαίρια κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ

Ακονίζουν τα μαχαίρια κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ περιμένοντας να διαβιβαστεί στη Βουλή η δικογραφία για την υπόθεση Novartis ώστε να ελεγχθούν τα πολιτικά πρόσωπα που έχουν κατονομαστεί ως υπεύθυνα για σκευωρία.

Novartis: Στο στόχαστρο ο «Ρασπούτιν» από ανώτερο δικαστικό

Novartis: Τι απαντά ο Παπαγγελόπουλος για τα περί «Ρασπούτιν»

«Δέκα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα είχαν παραπεμφθεί στο πρόσφατο παρελθόν. Ήδη τα 7 εξ αυτών έχουν εντός εισαγωγικών αθωωθεί με την έννοια της αρχειοθέτησης Άρα λοιπόν κάποιοι φρόντισαν ως πιθανά υπεύθυνους ή ενόχους ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με την διαδικασία», σημείωσε στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας.

ΣΤΟ "ΚΑΔΡΟ" ΔΗΜ. ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

Στις καταθέσεις τους ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής έχουν δείξει τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ως υπεύθυνο για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη, ενώ o Αντώνης Σαμαράς τον κατονόμασε.  Επίσης στο κάδρο έχει μπει και ο Αλέξης Τσίπρας, ότι γνώριζε τα πάντα.

«ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΕΡΕΥΝΑ»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Star τόνισε: «Nομίζω δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά η Ελληνική Βουλή να διερευνήσει την υπόθεση».

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΚΙΑ 

Να προκαλέσουν τη συζήτηση για εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για να μη μείνει καμία σκιά απαντούν στο ΣΥΡΙΖΑ και μιλούν για  κατασκευασμένες δικογραφίες και χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. 

Αμέσως μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει εάν θα συσταθεί εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top