Παντρεύτηκε κρυφά η Έλενα Ράπτη – Οι φωτογραφίες του γάμου της

Το αποκάλυψε η ίδια στο Instagram

Νυφούλα ντύθηκε η Έλενα Ράπτη και δεν το πήρε κανείς είδηση. Η βουλευτής της ΝΔ, που δε θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή αποκάλυψε η ίδια τα χαρμόσυνα νέα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. 

Ο γάμος της γλυκιάς πολιτικού, που είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική Βουλή, έγινε πριν από λίγες μέρες υπό άκρα μυστικότητα και τα αποκαλυπτήρια έγιναν σήμερα από την ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram. 

 

 

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια πανέμορφη στιγμή της ζωής μου. Πριν από λίγο καιρό ο σύντροφος μου κι εγώ ενωθήκαμε με το Ιερό Μυστήριο του γάμου. Παντρευτήκαμε όπως ακριβώς το είχαμε ονειρευτεί! Σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο προσευχηθήκαμε στο Θεό να μας χαρίσει έναν ευλογημένο γάμο και μια ζωή με αγάπη, σεβασμό και πίστη», έγραψε η βουλευτής. 

Ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες του γάμου, αλλά και μία στην οποία είναι νυφούλα με ένα υπέροχο νυφικό με μακρύ πέπλο, δίπλα στον σύζυγό της. 

Αμέσως μετά την αποκάλυψη από την Έλενα Ράπτη, η Σήλια Κριθαριώτη ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία με το νιόπατρο ζευγάρι, αφού εκείνη ήταν η σχεδιάστρια του νυφικού της βουλευτού. 

«Η αγάπη βρίσκεται στην απλότητα και τη διακριτικότητα», έγραψε η σχεδιάστρια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top