Άλλος άνθρωπος ο Πολάκης: Επανεμφανίστηκε και μίλησε στις κάμερες

«Θα αντισταθούμε και θα επανέλθουμε» είπε ο πρώην υπουργός

Κουρεμένος, καλοχτενισμένος και κομψός ήταν ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος… επανεμφανίστηκε στον δημόσιο διάλογο για να στείλει το μήνυμα πως «θα επανέλθουμε».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός απέφυγε τις δημόσιες τοποθετήσεις στα μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, με τον ίδιο να έχει δεθχεί σκληρή κριτική μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει στον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Μάλιστα, η Νέα Δημοκρατία, είχε καταθέσι και πρόταση μομφής κατά του πρώην υπουργού.

Όταν ο Τσίπρας πήγε να δώσει το χέρι του στον Κυμπουρόπουλο

Η απάντηση της Αρβελέρ στον Πολάκη με μία συμβουλή… του Ωνάση

Ο Παύλος Πολάκης είχε αποφύγει να εμφανιστεί δημόσια και στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου Υγείας, γεγονός που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. 

Άφαντος ο Πολάκης από την τελετή παράδοσης - παραλαβής του Υπ. Υγείας

«Θα αντισταθούμε στις προσπάθειες νεοφιλελεύθερης πολιτικής, που κάνει η Νέα Δημοκρατία και θα επανέλθουμε», είπε ο πρώην υπουργός πριν εισέλθει στη Βουλή για την ορκωμοσία

Στη συνέχεια, στα σκαλοπάτια της Βουλής έκανε και νέες δηλώσεις: «Ήταν μία πολύ δύσκολη εκλογική αναμέτρηση. Προφανώς δεν υπήρξε στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ. Το 32% είναι μία τεράστια βάση για να ανασυγκροτηθείς. Αυτό θα κάνουμε, πήραμε τα μηνύματα. Ξέρουμε τα λάθη μας. Θα οργανωθούμε, θα υποδεχθούμε στον οργανωμένο ΣΥΡΙΖΑ το τεράστιο λαϊκό κύμα, που μας πήρε και μας πήγε στο 32%. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα επανέλθουμε».

Συνεχίζοντας, είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα δράσει «ως μαχητική αντιπολίτευση, απέναντι σε κάθε φιλελεύθερο μέτρο. Παντού, και στη Βουλή και στους δρόμους».

Μάλιστα, όταν του ζητήθηκαν διευκρινίσεις για το τι εννοεί με το «μαχητική αντιπολίτευση στους δρόμους», είπε: «Δεν ξέρετε πώς γίνονται οι κινητοποιήσεις στους δρόμους; Πώς να το διευκρινίσω, δηλαδή;»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top