Κλίμα διάλυσης στη Χρυσή Αυγή: Συνεχίζονται αποχωρήσεις και καταγγελίες

Μίχος κατά Λαγού για την επίθεση στο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη

Το τελειωτικό χτύπημα στη ναζιστική οργάνωση που βρίσκεται υπό διάλυση λίγο πριν τα ηγετικά στελέχη της κάτσουν στο εδώλιο  ήταν η αποχώρηση του Γιάννη Λαγού, τον οποίο ακολούθησαν και άλλα μέλη της. Σήμερα δυο από τα  ηγετικά στελέχη της έκατσαν στο εδώλιο για επίθεση από τάγματα εφόδου στην Ηλιούπολη.

Σήμερα κάθισε  στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μίχος, για την επίθεση στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη τον Ιούλιο του ‘13, λέγοντας ότι η οργάνωση της μοτοπορείας έγινε από την τοπική Πειραιά και Νίκαιας, όπου κουμάντο έκανε ο Γιάννης Λαγός.

 «Επειδή υπήρχε μία ιεραρχία στη Χρυσή Αυγή δεν μπορούσα να μπω στα χωράφια άλλου. Δεν είχα καμιά δουλεια και ας ήμουν βουλευτής. Δεν μπορούσα να δωσω εντολή. Οι επαφες μου ήταν μετρημένες κρατούσα απόσταση. Άλλοι ήταν οι υπευθυνοι εκεί. Πέρασε ο κυριος Λαγός και χαιρετηθήκαμε. Τίποτα άλλο. Ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του».

Ο Γιάννης Λαγός, επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση, επέλεξε να μην απολογηθεί με την δικαιολογία ότι βρίσκεται στο Στρασβούργο.

Ο ανεξάρτητος πλέον Ευρωβουλευτής κατηγορεί  τον αρχηγό Νίκο Μιχαλολιάκο για την εκλογική διάλυση της Χρυσής Αυγής. Ο αρχηγός της  θα καθίσει αύριο στο εδώλιο του κατηγορουμένου χωρίς τον κάλυμμα της βουλευτικής ασυλίας. 

Ν.ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής βλέπει το ένα μετά το άλλο τα ποντίκια να πηδάνε από το πλοίο. Ο ευνοημένος από τον Μιχαλολιάκο Γιάννης Λαγός ανεξαρτητοποιήθηκε, έφυγαν οι Κούζηλος και Ηλιόπουλος, ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι άφαντος.

«Έχει μείνει ένας στενός πυρήνας οικογενειακός και δείχνει ότι έχει διαλυθεί πλήρως κατά την άποψή μου διότι ο Μιχαλολιάκος φοβόταν το ίσκιο του και τον φοβάται ακόμη βασικά» δηλώνει στο Star o πρώην ευρωβουλευτής της ΧΑ Ελευθέριος Συναδινός. 
Με ύβρεις απάντησε o Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής σε όσους αποχωρούν,   ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Χρυσή Αυγή θα μετακομίσει και από το «φρούριο» στην Οδό Μεσογείων,  καθώς έσοδα για την πληρωμή του ενοικίου δεν υπάρχουν πια.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top