Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Αλ-Σίσι και Γκουαϊδό

Τι του είπαν Αιγύπτιος πρόεδρος και μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντούλ Φατάχ Σαΐντ Χουσεΐν Χαλίλ αλ-Σίσι και τον μεταβατικό πρόεδρο της Βενεζουέλας,  Χουάν Γκουαϊδό (τον οποίο αναγνώρισε πρόσφατα η νέα ελληνική κυβέρνηση) είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αναγνωρίζει τον Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα

Ευχαριστίες Γκουαϊδό στον Μητσοτάκη: Λίκνο της Δημοκρατίας η Ελλάδα

Ο πρόεδρος της  Αιγύπτου τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Κατά τη συνομιλία τους οι δύο άνδρες εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Ελλάδας- Αιγύπτου.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χουάν Γκουαϊδό

Ο Χουάν Γκουαϊδό τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί για την εκλογή του. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους, μεταξύ άλλων, ο Χουάν Γκουαϊδό ευχαρίστησε θερμά τον Έλληνα Πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να τον αναγνωρίσει ως μεταβατικό Πρόεδρο της Βενεζουέλας. 

Επιπροσθέτως, απηύθυνε πρόσκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση στη χώρα και οι συνθήκες το επιτρέψουν. Τέλος, ανέδειξε τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Ελλάδα στην Ε.Ε. για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη χώρα του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top