Τσίπρας: Καλεί σε debate τον Μητσοτάκη - «Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε»

Τι απαντούν πηγές της ΝΔ

Μετά το «ναυάγιο» της τηλεμαχίας, αφού τα κόμματα δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στην ημερομηνία διεξαγωγής, ο Αλέξης Τσίπρας καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τηρήσει τον λόγο του και να έρθει σε debate, ώστε να συζητήσουν ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. 

Πώς ναυάγησε οριστικά το debate: To χρονικό της διαφωνίας

«Κύριε Μητσοτάκη τα υπόλοιπα κόμματα δήλωσαν πως αδυνατούν να παραβρεθούν στο ντιμπέιτ της 1ης Ιουλίου. Eσείς όμως, στις 8 Μαΐου 2019, δεσμευθήκατε στη Βουλή, ότι θα έρθετε σε τηλεοπτική αναμέτρηση -και μάλιστα σε όσες επιθυμώ- μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Τόσο πολύ υποτιμάτε τις δεσμεύσεις και το πρόγραμμά σας;» διερωτάται ο Αλ. Τσίπρας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

«Μένουν 10 μέρες ακόμα. Σας καλώ να τηρήσετε το λόγο σας. Να αγνοήσετε τους επικοινωνιολόγους και να έρθετε να συζητήσουμε ανοιχτά και χωρίς φόβο για όλα τα θέματα, ενώπιον του ελληνικού λαού. Όποτε θέλετε. Όπου θέλετε. Θα αναμένω εκ νέου την απάντησή σας» έγραψε ο πρωθυπουργός στο Twitter. 

Πηγές ΝΔ: Με... Τσίπρα απαντούν στον Τσίπρα για debate

Πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας τη σχετική ανάρτηση του κ. Τσίπρα στο twitter για τη διεξαγωγή debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών ανέφεραν:

Όσες φορές και να θέτει το ίδιο ερώτημα ο κ. Τσίπρας, έχει απαντήσει ο ίδιος στον εαυτό του: «Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

 

O Αλέξης Τσίπρας απόψε  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top