Ρουσόπουλος: Για τον ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ θα φέρει… δράκους από το Game of Thrones!

Τηλεμαχία με τον υπουργό Εσωτερικών Χαρίτση

Με τον υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση,  είχε «τηλεμαχία» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 o πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής  της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθήνας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος.     

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθήνας κάλεσε χαρακτηριστικά τους πολίτες «να μην πάνε εκείνη τη μέρα για μπάνιο» ώστε να μην υπάρξει αποχή. «Κρίνονται πάρα πολλά πράγματα για την επόμενη ημέρα που έχουν να κάνουν με την αυτοδυναμία της ΝΔ και τα προβλήματα που μπορούν να λυθούν μόνο αν ο πολίτης της δώσει ισχυρή  εντολή» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος. 

Όσον αφορά τη σημερινή αναφορά του κ. Τσίπρα περί «Αρμαγεδώνα» στα πορτοφόλια και στα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, εφόσον εκλεγεί πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ σχολίασε καυστικά: «Δεν ξέρω αν θα έρθουν καΙ οι δράκοι της Ντενέρις από το “Game of thrones”  να κάψουν τους δημοσίους υπαλλήλους»! 

Τσίπρας: «Να μη σκεφθεί καν η Τουρκία να κάνει γεώτρηση στο Καστελόριζο»

Όπως πρόσθεσε ο κ. Ρουσόπουλος αυτό που προκύπτει από τις μετρήσεις «είναι ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα είναι ατελέσφορη για τον πρωθυπουργό και εμάς μας κάνει καλό. Όσο συνεχίζει να λέει  κάτι τέτοιο ενισχύεται η πολιτική της ΝΔ την οποία ο κόσμος έχει καταλάβει». 

Θ. Ρουσόπουλος: «Δεν πρέπει να δείξουμε αλαζονική στάση»

Διευκρίνισε για το ίδιο θέμα ο υποψήφιος βουλευτής στον βόρειο τομέα της Β΄ Αθήνας ότι το μόνο θέμα που έχει θέσει η ΝΔ σχετικά με τους δημοσίους υπαλλήλους αφορά την αξιολόγηση και δεν ετέθη ποτέ θέμα απολύσεων. 

Από την πλευρά του ο υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης   υποστήριξε ότι η ΝΔ εφαρμόζει «σιγή ασυρμάτου»  σχετικά με το πρόγραμμά της. Όπως υποστήριξε «ο ίδιος ο αρχηγός της ΝΔ αλλά και στελέχη του κόμματος έχουν μιλήσει επανειλημμένως για επαναφορά του κανόνα ένα προς πέντε στις προσλήψεις. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα προσλήψεων που έχει με πολύ μεγάλο κόπο έχει καταφέρει η σημερινή κυβέρνηση να εκπονήσει, ώστε να καλυφθούν τα μεγάλα κενά που ακόμη και άνθρωποι από τη συντηρητική παράταξη αναγνωρίζουν ότι υπάρχουν στην Παιδεία, στην  Υγεία» κ.α. 

Πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης: «Τα κενά αυτά είτε θα καλυφθούν είτε θα επιστρέψουμε στις πολιτικές του ένα προς πέντε, οι οποίες  θα διογκώσουν τα προβλήματα. Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες είναι τα κόμματα να παρουσιάσουν το πλήρες πρόγραμμά τους στον ελληνικό λαό».                      
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top