Θ. Ρουσόπουλος: «Δεν πρέπει να δείξουμε αλαζονική στάση»

«Δε θα κάνουμε debate, όπως βολεύει τον Τσίπρα»

Θεόδωρος Ρουσόπουλος

Για το επερχόμενο debate των πολιτικών αρχηγών, τα ελληνοτουρκικά και τις δημοσκοπήσεις μίλησε στα «Παραπολιτικά 90,1» ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 

Ο κ. Ρουσόπουλος σχολίασε και την υπόθεση Novartis. Αναφέρθηκε σε όσους δέχτηκαν άδικες επιθέσεις και βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα, αλλά και στο προσωπικό πλήγμα που υπέστησαν. 

Αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά και την κλιμακούμενη ένταση των τελευταίων ημερών, σημείωσε πως η Ελλάδα είναι μια χώρα αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δίκαιά της, ενώ συμπλήρωσε πως ο Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να εξάγει τα προβλήματά του, δημιουργώντας κλίμα στη χώρα του. 

Ο κ. Ρουσόπουλος σημείωσε πως αν η ΝΔ πετύχει την αυτοδυναμία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αυτό θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη, ενώ συμβούλεψε τα στελέχη της ΝΔ να μην επιδείξουν αλαζονική στάση, παρασυρόμενα από τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις στο κόμμα. 

Τέλος, ερωτηθείς για το πολυσυζητημένο debate των πολιτικών αρχηγών, ο υποψήφιος της ΝΔ ξεκαθάρισε πως το κόμμα του δε θα συμφωνήσει σε μια τηλεμαχία, όπως βολεύει τον Αλέξη Τσίπρα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top