Τ. Μοροπούλου: «Δεν έπαιρνα εγώ τη σύνταξη, μου την έδιναν»

«Δική μου απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητά μου»

Για το θέμα που ανέκυψε με τη σύνταξη του πατέρα της, που ελάμβανε παρανόμως από το 2010 ως «άγαμη θυγατέρα» μίλησε η πρώην πλέον υποψήφια της ΝΔ, Τώνια Μοροπούλου. 

Όπως είπε η ίδια στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, δε γνώριζε ότι ήταν παράνομο να παίρνει τη σύνταξη του πατέρα της, ο οποίος έχει πεθάνει από το 1977. 

Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ η Τώνια Μοροπούλου - Η επιστολή στον Κ. Μητσοτάκη

Επανέλαβε ότι η ίδια δεν είχε πρόθεση να παίρνει τη σύνταξη, αλλά πιστωνόταν στον λογαριασμό της από το ασφαλιστικό της φορέα κι έτσι δε θεωρούσε πως αυτό είναι παράνομο, αφού δε γνώριζε κιόλας πως ο νόμος για τις συντάξεις στις άγαμες θυγατέρες είχε αλλάξει από το 2010. 

Η κυρία Μοροπούλου πρόσθεσε ότι έχει επιστρέψει ένα ποσό από τα χρήματα που έχει λάβει και τόνισε πως ο τρόπος που αναδείχθηκε το θέμα δείχνει πως πρόκειται για μια ενορχηστρωμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πλήξει τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εν όψει των βουλευτικών εκλογών. 

Για το λόγο αυτό, όπως είπε, αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά της από βουλευτής Δωδεκανήσου για να μην «πλήξει» η ιστορία αυτή τον αρχηγό της ΝΔ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top