Tσίπρας:«Όσοι βλέπουν όνειρα για ρεβάνς, θα ξυπνήσουν απότομα»

Κατηγορεί τη ΝΔ και για κοινές θέσεις με το ΔΝΤ

Αισιόδοξος ότι το παιχνίδι γυρίζει, εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις εθνικές εκλογές. Ο Πρωθυπουργός εξαπέλυσε νέα σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι οι θέσεις του συμπίπτουν με αυτές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μιλώντας στο « Έθνος της Κυριακής», ο πρωθυπουργός παραδέχεται ότι οι πολίτες εξέφρασαν στις ευρωεκλογές δυσαρέσκεια ακόμα και για συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην Αριστερά, ωστόσο εκφράζει την πεποίθηση ότι το ματς γυρίζει.

«Είµαι κατηγορηµατικά και ρεαλιστικά αισιόδοξος. Ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει επιστροφή στις µαύρες µέρες του Σαµαρά, του Βενιζέλου και του ∆ΝΤ. Και όσοι βαυκαλίζονται µε όνειρα ρεβάνς, εκδίκησης, στρατηγικής συντριβής της Αριστεράς, θα ξυπνήσουν απότοµα στις 8 του Ιουλίου» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται «παιδί του λαού»

Ο Πρωθυπουργός εξαπολύει νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως μιμείται επικοινωνιακά το ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κύριος Μητσοτάκης, µάλιστα, που το τελευταίο διάστηµα επιχειρεί να εμφανιστεί ως «παιδί του λαού», βγάζει τη γραβάτα, σηκώνει τα µανίκια και υποδύεται πως ξέρει τι σημαίνει ψυκτικός από το Περιστέρι, µας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούµε ότι βάζει και µία δόση ΣΥΡΙΖΑ στην επικοινωνία του, για να την κάνει πιο εύπεπτη».

Τσίπρας: Η Ν.Δ έχει κοινές θέσεις με το ΔΝΤ

Κατηγορεί όμως τη Ν.Δ. και για κοινές θέσεις με το ΔΝΤ.

 «Ο κύριος Μητσοτάκης αναφέρεται γενικόλογα σε «λιγότερους φόρους». ∆εν εξηγεί ούτε σε ποιους ούτε πώς, ενώ πρόσφατα µας ενηµέρωσε ότι είναι θολό και το πότε θα εφαρµοστεί αυτή η πολιτική. Γιατί από τη γραµµή των άµεσων µέτρων ελάφρυνσης, τώρα µας λέει ότι αυτά θα εφαρµοστούν το 2020 και βλέπουµε» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Τσίπρας: Κινδυνεύει το κοινωνικό κράτος

Ο Πρωθυπουργός τονίζει ότι πλέον κινδυνεύει το κοινωνικό κράτος από μια νέα επέλαση λιτότητας.

«Το αποτέλεσµα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη σε ακραίους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης να πυροβολούν τα µέτρα υπέρ της κοινωνικής πλειοψηφίας, που η κυβέρνησή µας πήρε, µετά την έξοδο από τα µνηµόνια» ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top