Μητσοτάκης: Είμαστε εδώ γiα να ρίξουμε γέφυρες

Ανοιχτή συζήτηση με παραγωγικούς φορείς και νέους στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για ισχυρή ανάπτυξη στην Ελλάδα  εξειδίκευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκη σε μια ανοιχτή συζήτηση με παραγωγικούς φορείς και νέους στο Ηράκλειο της Κρήτης. 

Με μαντινάδες υποδέχθηκαν στο Ηράκλειο τον Μητσοτάκη

Δες εδώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR

Με φόντο το ενετικό φρούριο του Κούλε στο Ηράκλειο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ισχυρή εντολή για τη διακυβέρνηση της χώρας και απεύθυνε μήνυμα ενότητας. 

Δεν είμαστε εδώ για να υψώσουμε τείχη, είμαστε για να ρίξουμε γέφυρες, για να χτίσουμε γέφυρες με όλες τις Ελληνίδες και με όλους τους Έλληνες. Και γνωρίζω ότι και ανάμεσά μας σήμερα είναι συμπολίτες μας που δεν μας είχαν ψηφίσει στο παρελθόν αλλά βλέπουν τώρα στη Νέα Δημοκρατία τη μόνη πολιτική δύναμη η οποία μπορεί να οδηγήσει τον τόπο στην έξοδο από την κρίση

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 

Απαντώντας στις ερωτήσεις πολιτών  υποστήριξε ο  στόχος για  ανάπτυξη στο 4% είναι ρεαλιστικός και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για αντιαναπτυξιακή λογική

Η ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ

Αναφέρθηκε όμως και στο σχεδιό του για τη προσέλκυση επενδύσεων.

Αυτό το οποίο απασχολεί τους ξένους επενδυτές, είναι η ρυθμιστική σταθερότητα. Να έρθουν και να ξέρουν ότι αν βάλουν τα λεφτά τους, δεν θα έχουν αδικαιολόγητες καθυστερήσεις από την Περιφέρεια, από το Δήμο, από την Αρχαιολογία, από τα δασαρχεία. Όλα αυτά τα οποία ταλανίζουν όλους τους επενδυτές, Έλληνες και ξένους.

Η περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Κρήτη συνεχίζεται και σήμερα όπου περιοδεύει στα Χανιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top