Ετοιμάζει την πρώτη ομιλία από το 2009 ο Κώστας Καραμανλής

Σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 26 Ιουνίου

Ο Κώστας Καραμανλής

Την πρώτη του παρέμβαση με ομιλία μετά το 2009, όταν και παραιτήθηκε από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, ετοιμάζεται να κάνει ο Κώστας Καραμανλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από δημοσιεύματα, ο πρώην πρωθυπουργός θα ανέβει στο βήμα κατά την ειδική εκδήλωση της ΝΔ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος σε Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης.

Κώστας Καραμανλής: Η πρώτη κομματική ομιλία του μετά από δέκα χρόνια

Ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να απευθύνει κάλεσμα ενότητας για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, υπογραμμίζοντας την ανάγκη στήριξης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης για την κρίσιμη επόμενη μέρα στη χώρα.

Από το περιβάλλον του κ. Καραμανλή δεν έχει (ακόμη, τουλάχιστον) επιβεβαιωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει από το βήμα του Βελλιδείου, ωστόσο θεωρείται βέβαιη η δημόσια παρέμβασή του ενόψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου.

Όπως λένε άνθρωποι, που γνωρίζουν καλά τα εσωκομματικά της ΝΔ, δε θα πρέπει να αποκλείεται τελικά η ομιλία του Καραμανλή να είναι, μεν, μια σαφής παρέμβαση, η οποία όμως θα γίνει εκτός του βήματος.

Υπενθυμίζεται, σε κάθε περίπτωση, πως η τελευταία φορά που ο Κώστας Καραμανλής είχε ανέβει σε κομματικό βήμα ήταν στην ανοικτή συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009, δύο ημέρες πριν τις εκλογές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top