Kυριάκος Μητσοτάκης: «Ισχυρή εντολή στις 7 Ιουλίου»

Θερμή υποδοχή στη Λευκάδα για τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

Ισχυρή εντολή, ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τους πολίτες, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην Ήπειρο.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συμμετείχε στις λαμπρές εκδηλώσεις για την πολιούχο της Λευκάδας, όπου τον υποδέχθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη με θερμά χειροκροτήματα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μπήκε στην κατάμεστη εκκλησία, προσκύνησε την εικόνα της Παναγίας Φανερωμένης, άναψε κερί και παρακολούθησε τη λειτουργία.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα στο πλήθος ακολούθησε την περιφορά της εικόνας, ενώ τα αιτήματα για φωτογράφηση μαζί του διαδέχονταν το ένα το άλλο, ειδικά από πιτσιρικάδες. 

Από την Άρτα, όπου ολοκλήρωσε την εξόρμηση του στην Ήπειρο το βράδυ της Κυριακής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ισχυρή εντολή στις 7 Ιουλίου. 

Από τους συγκεντρωμένους, αυτός που τράβηξε το βλέμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο μικρός Παναγιώτης, με τον οποίο ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

- Πώς σε λένε εσένα ρε μεγάλε;

- Παναγιώτη

- Καλά είσαι πολύ ψηλός εκεί πάνω... Για σήκωσε πιο ψηλά τη σημαία να σε δω...Έτσι μπράβο..Έλα να σε πάρω αγκαλιά... Πόσο χρόνων είσαι; 

- 6 

- Θα πας πρώτη Δημοτικού ή τελείωσες;

- Θα πάω.. 

- Πας τώρα ε; Θα είσαι καλός μαθητής, θα μάθουμε να διαβάζουμε, αλλά πρώτα θα περάσουμε ένα ωραίο καλοκαίρι

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που έκανε αυτοψία στις καλλιέργειες ακτινιδίων, οι οποίες υπέστησαν μεγάλες ζημιές από χαλαζόπτωση, συζήτησε με επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα και δεσμεύθηκε για στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, πιο αναλογικές αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές και μείωση της φορολογίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top