Νέο μήνυμα Αποστολάκη στην Άγκυρα - Αποβατική άσκηση στη Σάμο

Αλλά και νέας παραβιάσεις από τους Τούρκους σε Αιγαίο και Καστελόριζο

Νέο μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε από τη Σάμο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την εντυπωσιακή άσκηση "Καταιγίδα" στο ανατολικό Αιγαίο, στο πλαίσιο της οποίας  άρματα μάχης έκαναν  απόβαση στις ακτές του νησιού. 

Τη σημερινή αποβατική ενέργεια παρακολούθησε από το αρματαγωγό «Ρόδος», ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Αποστολάκης, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα αποτροπής στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου. 

«Άλλη μια φορά, οι Ένοπλες Δυνάμεις αποδεικνύουν ότι είναι ικανές, είναι παρούσες και εγγυώνται την ασφάλεια και την ακεραιότητα της Ελλάδας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας  

ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-16 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ !

Οι Τούρκοι συνέχισαν και σήμερα να προκαλούν με παραβιάσεις, αλλά και με δύο F-16 να πετούν το απόγευμα πάνω από το Καστελόριζο σε μεγάλο ύψος. 

Ο Ερντογάν πάντως, τα θέλει όλα δικά του σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο. Και τους ρωσικούς πυραύλους S-400 και τα αμερικανικά αεροσκάφη F-35 και τους ενεργειακούς πόρους της Κύπρου.

Ερντογάν: «Όλες οι επιλογές για την Ανατολική Μεσόγειο είναι στο τραπέζι»

«Εμείς ως εγγυήτρια δύναμη θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας στις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες που έχουμε δικαιώματα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να τα σφετεριστεί» δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.   

ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΟΙ S-400 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Μιλώντας χθες το βράδυ σε κομματική εκδήλωση, ο Τούρκος Πρόεδρος αποκάλυψε ότι θα συζητήσει το θέμα των F-35 με τον Τραμπ στο τέλος του μήνα στην Ιαπωνία, ενώ τόνισε ότι τον Ιούλιο οι S-400 φτάνουν στην Τουρκία. 

ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ "ΧΑΚΑΡΑΝ" ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 

Την ίδια στιγμή, Τούρκοι εθνικιστές επιτέθηκαν στη σελίδα του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη στο instagram, αναρτώντας «εμπρηστικά» μηνύματα και εικόνες.

Οι Τούρκοι χάκερς ανέβασαν φωτογραφία της Αγιάς  Σοφιάς με τη λεζάντα ότι ο ναός «είναι του Ισλάμ και έτσι θα παραμείνει». Ανέβασαν επίσης ένα χάρτη που δείχνει το ανατολικό Αιγαίο, τη Θράκη και τη Μακεδονία ως τουρκικά εδάφη, καθώς και φωτογραφίες τουρκικών φρεγατών με τη λεζάντα «η Μεσόγειος ανήκει στους Τούρκους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top