Ευρωεκλογές: Ποιοι μένουν εκτός Ευρωβουλής

Δεν εκλέχθηκαν Κούνεβα, Ζαγοράκης, Ραλλία Χρηστίδου

Κούνεβα, Ζαγοράκης, Χρηστίδου

Πολλά είναι τα γνωστά ονόματα από τους υποψήφιους στις ευρωεκλογές που έμειναν εκτός ευρωβουλής, καθώς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις απαραίτητες ψήφους. 

Σάρωσε τους σταυρούς ο Κυμπουρόπουλος

Ειδικά από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, που γνώρισε βαριά ήττα από τη ΝΔ, μένουν εκτός οι πρώην υπουργοί Γιάννης Μουζάλας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Θεοδόσης Πελεγρίνης και η Λυδία Κονιόρδου. Επίσης, δεν επανεξελέγη η ευρωβουλευτής Κωνσταντίνα Κούνεβα, αλλά και ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, ο οποίος προήλθε στον ΣΥΡΙΖΑ από το Ποτάμι.

Τέλος δεν τα κατάφεραν η Ραλλία Χρηστίδου, ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο Πάνος Λάμπρου και η προερχόμενη από τη ΔΗΜΑΡ και πρώην υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη. 

Σκυμμένα πρόσωπα στην Κουμουνδούρου – Δεν κρυβόταν η απογοήτευση

Από τη Νέα Δημοκρατία εκτός ευρωκοινοβουλίου μένουν, όπως όλα δείχνουν, η Κατερίνα Μάρκου, ο διεθνολόγος Δημήτρης Καιρίδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.  Επίσης, εκτός έμειναν και η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλλα και ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

«Θρίλερ» με την έδρα του Βαρουφάκη στην Ευρωβουλή

Από το Κίνημα Αλλαγής δεν εκλέγεται ο Νίκος Παπανδρέου, που κατατάχθηκε τρίτος στη σειρά, ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. 

Βαριά ήττα για ΣΥΡΙΖΑ με 9,5 μονάδες διαφορά – Εκλογές στις 30 Ιουνίου

Τέλος από το ΚΚΕ δεν εκλέγονται η Σεμίνα Διγενή και η Λίλα Καφαντάρη, ενώ από το Ποτάμι εκτός έμειναν οι ευρωβουλευτές Γιώργος Γραμματικάκης και Μίλτος Κύρκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top