Κηφισιά: Επικράτηση Χιωτάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών

«Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα»

ο Νίκος Χιωτάκης, υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς

Πρώτος, με ποσοστό 29,18%, έκοψε το νήμα ο Νίκος Χιωτάκης στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο Κηφισιάς και θα δώσει τη μάχη για την επικράτηση στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής, όπου θα αναμετρηθεί με τον Γ. Θωμάκο. 

Σε δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο κ. Χιωτάκης αναφέρει:

«Την Κυριακή πάμε όλοι μαζί να “+εργαστούμε” για να ξανακάνουμε τα προάστια μας πράσινα, καθαρά, φωτεινά, ανθρώπινα, ασφαλή. Με τους πολίτες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, κάναμε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κερδίσουμε το μέλλον που μας αξίζει. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες του Δήμου Κηφισιάς για την καθαρή νίκη που μας έδωσαν στον συνδυασμό “+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας”». 

Ο κ. Χιωτάκης συνεχάρη τους συνυποψηφίους του, υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους για τον προεκλογικό αγώνα που έδωσαν και διαβεβαίωσε ότι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα επιδιώξει μια έντιμη, προγραμματική συνεργασία με όλους. 

«Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά τη δημιουργική δημοτική αλλαγή στο δήμο μας. Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας», τόνισε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top