Το συγκρατημένο χαμόγελο της Μπέτυς και η διακριτική παρουσία της Μαρέβας

Στο πλευρό των συζύγων τους οι γυναίκες των Τσίπρα - Μητσοτάκη

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου

Από το πλευρό των δύο αντιπάλων - πολιτικών αρχηγών δεν έλειπαν οι σύζυγοί τους, κατά τη χθεσινή μεγάλη βραδιά που επεφύλασσε σημαντικές πολιτικές εξελίξεις. Τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στην Πειραιώς, παρούσες στο πλευρό Τσίπρα και Μητσοτάκη, ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη αντίστοιχα. Το κλίμα βέβαια ήταν διαφορετικό στα γραφεία των κομμάτων. 

Παππάς σε Μπαζιάνα: «Χαμογέλα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα»

Η σύζυγος του Πρωθυπουργού που φορούσε μαύρο φόρεμα με κόκκινη ζώνη, έδειχνε χαμογελαστή. Μπορεί εύκολα να διακρίνει κανείς στις φωτογραφίες ότι έχει ένα συγκρατημένο χαμόγελο, καθώς στέκεται πίσω από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος αναγκάστηκε να οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. 

Δείτε τις φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα και τη Μπέτυ Μπαζιάνα στα γραφεία της Κουμουνδούρου:

Από την άλλη πλευρά, αυτήν της Πειραιώς, διακριτική ήταν η παρουσία της Μαρέβας στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη. Φορώντας χακί παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μαύρο τζάκετ, η Μαρέβα Μητσοτάκη συνόδευσε τον σύζυγό της στα γραφεία του κόμματος. Έδειχνε χαμογελαστή και συγκινημένη όταν ο κόσμος και οι συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, του έδιναν συγχαρητήρια. 

Δείτε στο βίντεο την αποχώρηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Μαρέβα, από το κτίριο της Πειραιώς, μετά την ανακοίνωση Τσίπρα για πρόωρες εκλογές

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top