Πατούλης: «Έγινε το πρώτο βήμα για μία νέα αρχή στην Αττική»

Προηγείται στην κούρσα για την Περιφέρεια Αττικής έναντι της Δούρου

Δείτε στο video τις πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη

Ξεκάθαρο προβάδισμα του Γιώργου Πατούλη έναντι της Ρένας Δούρου καταγράφουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για την Περιφέρεια Αττικής. Ακολουθεί τρίτος ο Γιάννης Σγουρός.

«Σήμερα έγινε το πρώτο, σημαντικό βήμα, για να κάνουμε μια νέα Αρχή στην Αττική. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες της Αττικής, για τη μεγάλη στήριξη και εμπιστοσύνη τους» δήλωσε ο κος Πατούλης, προσθέτοντας πως:

«Το καθαρό προβάδισμα που μας έδωσαν, μας γεμίζει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής. Όμως δεν εφησυχάζουμε. Την επόμενη Κυριακή θα κάνουμε το καθοριστικό βήμα για να φέρουμε οριστικά την πολιτική αλλαγή στην περιφέρεια.  Για να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που επιβαρύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Για να βάλουμε τέλος σε μια περίοδο απραξίας, παρακμής κι αλαζονείας. Για να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά. Ενωμένοι».

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους ανθυποψηφίους του και τόνισε ότι οι πολίτες θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή κατά τη θητεία του.

Μετά τις δηλώσεις στο εκλογικό του κέντρο, ο κ. Πατούλης μετέβη στο εκλογική κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Ρένα Δούρου: «Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας»

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Η αγάπη και η στήριξή σας είναι η καλύτερη απάντηση στις συκοφαντίες και τις χυδαιότητες που οργάνωσαν κάποιοι και ακούγαμε τόσους μήνες σε βάρος μου για να κρύψουν τις δικές τους ευθύνες.Για να κρύψουν το πραγματικό και μετρήσιμο έργο μας.Η μεγάλη μάχη είναι πλέον μπροστά μας.Την επόμενη Κυριακή θα δώσουμε τη μάχη για τις ζωές μας, για την καθημερινότητά μας. Θα δώσουμε τη μάχη για να μην πάρουν τα ηνία των ζωών μας όσοι κατέστρεψαν τις ζωές μας και θέλουν σήμερα να παρουσιάζονται ως σωτήρες.Γι’ αυτό όλες και όλοι πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας τις επόμενες ημέρες. Γιατί θα είναι κρίσιμες για το μέλλον της Αττικής. Γι’ αυτό και απευθύνομαι στους προοδευτικούς πολίτες για να στηρίξουμε την κοινή μας προσπάθεια, να υψώσουμε ανάχωμα στη Δεξιά και την ακροδεξιά.Καλώ τους πολίτες της Αττικής να δώσουμε μαζί τη μάχη για να συνεχίσουμε τη ρότα του έργου που έχει γίνει για την Αττική της Δημοκρατίας, της Αλληλεγγύης, της προόδου.Την άλλη Κυριακή πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top