Μητσοτάκης: Νοιώθω Μακεδόνας όπως όλοι οι Έλληνες

Κριτική στη Συμφωνία των Πρεσπών από τη Θεσσαλονίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης  Θεσσαλονίκη

«Η ΝΔ δεσμεύεται για μια φωτεινή Ελλάδα προς όφελος όλων των Ελλήνων» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος με ανοιχτή συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή - ο οποίος αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους-  όπως επίσης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του πρώην προέδρου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη.    

«Μαζί με την δραστική μείωση των φόρων, τις επενδύσεις, και τις νέες καλές δουλειές, έχουμε δεσμευθεί να δίνουμε διπλάσιες ετήσιες αυξήσεις στους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους από το ρυθμό ανάπτυξης του ΑΕΠ. Και μάλιστα σε μόνιμη βάση και όχι την τελευταία στιγμή πριν από τις εκλογές» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.  

«Σε αυτές τις εκλογές τα διλήμματα είναι ξεκάθαρα. Αλήθεια ή ψέμα. Προκοπή ή καθυστέρηση. Ενότητα η διχασμός. Σιγουριά η ανασφάλεια. Γι αυτό δεν χωρούν ίσες αποστάσεις. Δεν έχουν θέση χαλαρές ψήφοι που θα αποδειχθούν άσφαιρες, ούτε χαμένες ψήφοι σε κόμματα που θα διαλυθούν» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο αρηγός της ΝΔ για μία ακόμη φορά στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών:   
«Νιώθω κι εγώ Μακεδόνας, όπως και όλοι οι Ελληνες που πληγώθηκαν από τη συμφωνία των Πρεσπών.  Ο κ. Τσίπρας έβαλε το εθνικό συμφέρον στη ζυγαριά των δικών του επιδιώξεων».

Ανέφερε επίσης για το ίδιο ζήτημα ο κ. Μητσοτάκης: 

«Εγώ πήρα μια καθαρή θέση και στάθηκα απέναντι στο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ. Εγινα δυσάρεστος σε κάποιους γιατί πάνω απ όλα έβαλα το καλό της Ελλάδας. Και δεσμεύομαι σήμερα να προστατεύσω τη χώρα και ειδικά τη Βόρειο Ελλάδα από τις αρνητικές συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

- Με μια δέσμη μέτρων που θα θωρακίζουν το μακεδονικά προϊόντα
- Με ένα ειδικό αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον ελληνικό βορρά
- Και φυσικά διατηρώντας το δικαίωμα του βέτο στην επιθυμία των γειτόνων μας να μπουν στην ΕΕ». 

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε επίσης σχετικά με το αποτέλεσμα της Κυριακής:   

«Οι Έλληνες γνωρίζουν το μέλλον που τους αξίζει. Και την Κυριακή παίρνουν το μέλλον στα χέρια τους.  Το μήνυμα νίκης φτάνει από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Και η νίκη της Ν.Δ θα είναι η νίκη της φωτεινής Ελλάδας. Κυρίως όμως θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top