Γεννηματά: «Στη τρίτη θέση οπωσδήποτε το ΚΙΝΑΛ»

Οι πολιτικοί ανοίγουν τα τελευταία τους χαρτιά

Οι πολιτικοί αρχηγοί, 48 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ρίχνουν στο τραπέζι τα τελευταία τους χαρτιά.

«Στη τρίτη θέση οπωσδήποτε θα είναι  το Κίνημα Αλλαγής σε αυτές τις εκλογές.  Δεν υπάρχει χώρος για τους φασίστες. Είναι σαφές ότι υπάρχει δυσαρμονία στην αντίληψη του σώματος του εκλογικού ελληνικού  λαού και τη σχέση του με αυτή τη Κυβέρνηση» ανέφερε η Φώφη Γεννηματά.

Κουτσούμπας: Δυνατό ΚΚΕ, δύναμη για τον λαό

 «Ένα δυνατό Κάππα Κάππα Εψιλον και στο Ευρωκοινοβούλιο θα σημάνει δύναμη για τον ίδιο το λαό, αντιμετώπιση μιας κατάστασης και μιας δύσκολης πορείας της χώρας και των λαϊκών προβλημάτων και θα σημάνει την αρχή μιας συνολικής αντεπίθεσης» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ.

Θεοδωράκης: Ψήφο στο Ποτάμι για αναγέννηση της Ελλάδας

«Καμία ψήφος χαμένη λοιπόν.  Ποτάμι για την αναγέννηση της Ελλάδας. Ποτάμι για την αναγέννηση της Ευρώπης. Ποτάμι για την αναγέννησή μας» ανέφερε ο ιδρυτής του κόμματος «Ποτάμι».

Καμμένος: Δε θα υπάρχει αυτοδυναμία

«Δε θα υπάρχει αυτοδυναμία. Αυτό σημαίνει οτι ο Ελληνικός λαός με σοφία έχει αποφασίσει οτι θέλει μια εθνική συνεννόηση. Εμείς οι ΑΝΕΛ θα κάνουμε πάλι τα πάντα προκειμένου να υπάρχει μια κοινή εθνική θέση» τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. 

Λεβέντης: Την Κυριακή από τα «μικρά κόμματα» θα επιβιώσει μόνο η Ένωση Κεντρώων

«Θα δείτε τη Κυριακή  το μόνο Κόμμα που θα επιβιώσει από τα λεγόμενα μικρά είναι η Ένωση Κεντρώων» ανέφερε ο Βασίλης Λεβέντης.

Mιχαλολιάκος: Τρίτη δύναμη η Χρυσή Αυγή

«Κάθονται και συζητάνε ποιο θα είναι το τρίτο Κόμμα και μάλλον θα είναι η Χρυσή Αυγή και θα το δείτε» ανέφερε ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top