Γεννηματά: «Ο λαός να στείλει ηχηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη»

Οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την προεκλογική τους εκστρατεία

Με περιοδείες, συγκεντρώσεις και τηλεοπτικά σπότ, συνεχίζουν την προεκλογική εκστρατεία τους, οι πολιτικοί αρχηγοί. Η Φώφη Γεννηματά έστρεψε τα βέλη της εναντίον της Κυβέρνησης για τα επεισόδια στη Βουλή. 

Φώφη Γεννηματά: Η ανοχή στη βία εξελίσσεται σε συνενοχή

«Η ανοχή στη βία και στους δήθεν αριστερούς εκφραστές της εξελίσσεται σε συνενοχή. Και σε καθημερινή απειλή για τους πολίτες για τη κοινωνία. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί άλλο. Έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά» δήλωσε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Κουτσούμπας: Να επιστραφούν τα κλεμμένα στο λαό μέχρι το τελευταίο ευρώ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εστίασε στην Οικονομία. 

«Τον ληστέψαν τον λαό αυτά τα χρόνια. Άρα τα κλεμμένα δεν είναι "περασμένα ξεχασμένα", τα κλεμμένα  από τους μισθωτούς του αυτοαπασχολούμενου επαγγελματίες από τους συνταξιούχους  πρέπει να επιστραφούν μέχρι τελευταίου ευρώ» ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Σταύρος Θεοδωράκης: Οι δυναμικές μειοψηφίες καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις

 «Ότι και να έχει γίνει η πολιτική εμβέλεια του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι μεγαλύτερη από το ποσοστό του. Πολλές φορές οι δυναμικές μειοψηφίες είναι αυτές που καθορίζουν τις πολιτικές εξελίξεις» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Πάνος Καμμένος: Θα αντισταθούμε και θα διασφαλίσουμε τη σταθερότητα

«Εμείς θα αντισταθούμε , θα διασφαλίσουμε τη σταθερότητα στη χώρα. Δεν θα συνεργαστούμε ούτε με τους αποστάτες ούτε με τα άκρα. Αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσει η Ελλάδα να μείνει όρθια» ανέφερε ο Πάνος Καμμένος.

Βασίλης Λεβέντης: Οι πολίτες να κλείσουν τα αυτιά τους στις ψεύτικες υποσχέσεις

«Υπόσχονται και οι δύο παροχές ενώ θα γδύσουν το κόσμο. Θα τον γδάρουν. Όποιος και να βγει θα τον γδάρει τον κόσμο» ανέφερε ο  πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων .

Τα τρία κόμματα που διεκδικούν την εξουσία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, βλάπτουν και οι τρεις τους την Ελλάδα το ίδιο!

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top