Παίκτης του πρώτου Survivor είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον Ψινάκη

Υπήρξε και διεθνής ποδοσφαιριστής

O Λάμπρος Χούτος

Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό του Ηλία Ψινάκη «Πολίτες» είναι ο Λάμπρος Χούτος.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και των Ρόμα και Ίντερ, ο οποίος αγωνίστηκε και στο πρώτο Survivor, μιλά για το όραμά του, να δει την Ελλάδα «να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν».

Ψινάκης για Μάτι: Μου ρίχνουν λάσπη επειδή είμαι celebrity

«Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες», αναφέρει ο πρώην διεθνής άσος, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στο πρώτο Survivor.

O Γιούρκας Σεϊταρίδης θα είναι υποψήφιος στην Αθήνα

Υποψήφιος με τη ΝΔ ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου

Ο Λάμπρος Χούτος έχει ανεβάσει και το βιογραφικό σημείωμά του στη σελίδα των «Πολιτών», όπου αναφέρει πως ήταν «ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα».

Παράλληλα, σημειώνει πως οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γόνατά του (έκανε 10 χειρουργεία στην καριέρα του) τον βοήθησαν να δει τη ζωή από άλλη οπτική γωνία και να καταλάβει πως η ευτυχία είναι γύρω από τα απλά πράγματα και συναισθήματα
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top