«Δεν είναι ώρα για ίσες αποστάσεις» το μήνυμα Μητσοτάκη για τις εκλογές

Στο Περιστέρι η κεντρική ομιλία του προέδρου της ΝΔ για την Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία

Σαφές άνοιγμα σε αναποφάσιστους και πρώην ψηφοφόρους άλλων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κλπ.) κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία στροφή των εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα δώσει σήμερα το απόγευμα την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα στο Περιστέρι, με την επιλογή της περιοχής να έχει τον δικό της συμβολισμό. 

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης θέλησε να αστειευτεί, κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη Γλυφάδα, για το γεγονός ότι θα δώσει ομιλία στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου»: «Ποιος θα το περίμενε ένας Μητσοτάκης να κάνει ομιλία σε ένα γήπεδο με την ονομασία “Ανδρέας Παπανδρέου”! Αλλά η ζωή προχωράει».

Μητσοτάκης: Τι θα έκανε εάν η κόρη του έφερνε φίλο που ήταν… ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Κερί στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας για τον πατέρα του

Ήδη, τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε ευθέως στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ: «Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους χιλιάδες φίλους, που στο παρελθόν υπήρξαν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ. Αφήνουμε πίσω τις διαφορές. Δεν έχουν σήμερα νόημα. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον πατριωτισμό και τις συνεχείς υποχωρήσεις. Ελάτε μαζί μας, μη συστρατευτείτε κατ’ ανάγκη, συμπορευτείτε όμως μαζί μας, για να κάνουμε πράξη τη μεγάλη πολιτική αλλαγή».

Μητσοτάκης: «Η Πάτρα μίλησε – Δεν περιγράφω άλλο»

«Ο σκοπός μου δεν είναι να διαδεχθούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για να γίνουμε άλλη μια κυβέρνηση. Θέλω πραγματικά να γίνουμε μια άλλη κυβέρνηση, από αυτές που έχουμε γνωρίσει μέχρι σήμερα», επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης, θέλοντας να δείξει ότι επιθυμία του είναι να πείσει τους πολίτες να τον ψηφίσουν και όχι να γίνει αποδέκτης της ψήφου διαμαρτυρίας.

Στη σημερινή ομιλία θα δώσουν παρών όλα τα κορυφαία «γαλάζια» στελέχη και, φυσικά, οι πρώην πρωθυπουργοί Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, οι οποίοι πιθανόν να κάνουν δηλώσεις προσερχόμενοι στο κλειστό γήπεδο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top