Κολλημένος με την Johansson ο Τσακαλώτος και μετά τον αρραβώνα της!

Παρότι είπε ότι δε… ζηλεύει σε ομιλία του στο Μεταξουργείο

Ο «έρωτας» του  Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη Scarlett Johansson  δε λέει να τελειώσει! Ο Υπουργός Οικονομικών επανήλθε, με αφορμή το πρόσφατο αρραβώνα της σταρ. 

Έρχεται τρίτο στεφάνι για τη Scarlett Johansson – Δείτε τον τυχερό!
 

Αυτή τη φορά μάρτυρες της αδυναμίας που τρέφει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ξανθιά καλλονή,  ήταν όσοι παρακολούθησαν την ομιλία του στο Μεταξουργείο 

«Σύντροφοι και συντρόφισσες θα ήθελα να αρχίσω με μια ευχάριστη είδηση. Σήμερα ανακοινώθηκε ότι Scarlett Johansson  έχει πάλι αρραβώνα. Αυτό το λέω γιατί στην Αριστερά δεν είμαστε ούτε ζηλιάρηδες και θέλουμε πάντα το καλό του άλλου και το κρατάμε αυτό...».     

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΑΣΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΑΡΛΕΤ 

Τον Μάρτιο του 2017 στη Βουλή , ο Υπουργός Οικονομικών, προκειμένου να στηρίξει την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης είχε  αποκαλύψει τη…  φαντασίωσή του να βγει ραντεβού με τη διάσημη Scarlett! 

«Ο κύριος Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει να είναι τα πλεονάσματα 2%  , όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Scarlett Johansson» είχε δηλώσει.   

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΡΛΕΤ ΣΤΟΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗ

«Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον» είχε δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξή της, όταν πληροφορήθηκε το ζήτημα και είχε προσθέσει: «Είναι πολύ αστείο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γινόμουν  θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων ... Αλλά έγινε κι αυτό!».  

"ΑΝΕΚΠΛΗΡΩΤΟΣ ΕΡΩΤΑΣ" - ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ...ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ 

Τον Αύγουστο του 2018 ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είχε καταφέρει, επιτέλους, να... κυκλοφορήσει τη Scarlett και μάλιστα στους δρόμους της Πρέβεζας, αφού αυτό έδειχνε η στάμπα στο t- shirt που φορούσε!  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top