Μητσοτάκης: Κερί στον Άγιο Κωνσταντίνο της Γλυφάδας για τον πατέρα του

«Θέλω να ενώσω όλους τους Έλληνες» δήλωσε στην επίσκεψη

«Το δίλημμα είναι  “η τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν”  ή “είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι”. Και εγώ έρχομαι να ενώσω κι όχι να διχάσω» διαμήνυσε από τη Γλυφάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.   

Τιμώντας την μνήμη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη πήγε ανήμερα της ονομαστικής εορτής στην εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, εκεί που παντρεύτηκε ο πατέρας του με τη μητέρα του Μαρίκα, για να ανάψει ένα κερί.

Εκτός από συγκινητικές στιγμές η επίσκεψη είχε και ευχάριστες, όπως  όταν προέτρεψε ομάδα νεαρών: «πείτε όλοι “ψηφίστε Μητσοτάκη”», ενώ έπιασε συζήτηση και με αθλήτριες. 

O Κυριάκος Μητσοτάκης με νεαρές και νεαρούς στη Γλυφάδα 

«Σήμερα άναψα ένα κερί στην εκκλησία στην οποίαν παντρεύτηκαν οι γονείς μου το 1953, την ημέρα που η πόλη αυτή γιορτάζει και, φυσικά και ο γιος μου ο Κωνσταντίνος. Η σχέση μας με τη Γλυφάδα πηγαίνει πολλές δεκαετίες πίσω και βέβαια δεν ξεχνώ πως έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος της παράταξής μας, παράλληλα, όμως, παραμένω και βουλευτής της Β’ Αθηνών. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μας και θέλω όλοι μαζί μέχρι την Κυριακή να κάνουμε τον τελευταίο μεγάλο αγώνα και να στείλουμε το μήνυμα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ. 

O πρόεδρος της ΝΔ σε καφέ στη Γλυφάδα 

Μητσοτάκης: «Η Πάτρα μίλησε – Δεν περιγράφω άλλο»

Ο κ. Μητσοτάκης πρόσθεσε: 

«Δε χρειαζόμαστε καμία δημοσκόπηση για να καταλάβουμε την οργή και την απογοήτευση των συμπολιτών μας προς την κυβέρνηση, οι οποίοι ψάχνουν την ελπίδα και το στήριγμα, τα οποία και θα βρουν στη μεγάλη μας παράταξη. Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε τρία απλά πράγματα:

1) χαμηλότερους φόρους για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα

2) πολλές νέες επενδύσεις και πολλές, νέες, καλές δουλειές, κυρίως για τα νέα παιδιά που αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό και

3) ασφάλεια για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα».

Τον κ. Μητσοτάκη συνόδευαν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Λευτέρης Αυγενάκης, οι βουλευτές Β’ Αθηνών Νίκος Δένδιας, Άδωνις Γεωργιάδης,  Χάρης Θεοχάρης, Άννα Καραμανλή, Σοφία Βούλτεψη, οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νότιο Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Γιάννης Καλλιάνος, Βασίλειος Σπανάκης κ.ά.

Προηγουμένως, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή Happy Day στον Alpha,  μίλησε για τον πατέρα του που του λείπει,  αλλά και για  άγνωστες πτυχές της ζωής της μητέρας του που προσέφερε πολλά στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μητσοτάκης: Τι θα έκανε εάν η κόρη του έφερνε φίλο που ήταν… ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον είχε η απάντηση του στο ερώτημα πως θα αντιδρούσε αν ένας φίλος της κόρης του ήταν με τον…  ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα τον καθίσω κάτω και θα τον πείσω ότι πρέπει να κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτά είναι απολύτως φυσιολογικά και αλίμονο αν σε αυτές τις ηλικίες δεν υπάρχει και μία αντίδραση. Έτσι δεν είναι; Αλλά δεν έχω προκαταλήψεις. Δεν μου έχει τύχει, αλλά θα το αντιμετώπιζα με πολύ χιούμορ» δήλωσε.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top